Toimistot

Susanna Nipuli Creative Cruen myyntijohtajaksi

13.9.2023 11:39
Mikko Perttunen
”Liiketoiminnan kehittäminen ja uudistava johtaminen on intohimoni.”

Susanna Nipuli on aloittanut tamperelaisen mainostoimisto Creative Cruen myyntijohtajana. Edelliset lähes viisi vuotta Nipuli työskenteli mainostoimisto Ilmeellä, missä hän toimi muun muassa yksikönjohtajana ja vastasi liiketoiminnan operatiivisesta ja tulosvastuullisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

Nipulin rooliin kuuluu Creative Cruella myynnin johtamisen lisäksi kaikkien toimiston asiakkuuksien kasvattaminen ja kehittäminen

Kaiken kaikkiaan Nipuli on työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän parissa viisitoista vuotta. Johtamisen lisäksi hän on urallaan osallistunut myynti- ja markkinointityöhön, uusasiakashankintaan ja vastannut avainasiakkuuksien kasvattamisesta ja käynnistämisestä. Nipuli on myös auttanut asiakkaita strategin roolissa brändi- ja markkinointityön suunnittelussa ja toteuttamisessa, niin asiakas- kuin yritysmarkkinoinninkin saralla.

– Uskon kertyneen osaamiseni antavan hyvät edellytykset Creative Cruen liiketoiminnan ja asiakkuuksien kehittämiselle ja kasvattamiselle. Liiketoiminnan kehittäminen ja uudistava johtaminen on intohimoni. Utelias ja tiedonhaluinen luonteeni haluaa jatkuvasti kehittää asioita paremmiksi sekä kyseenalaistaa aiempia tottumuksia ja tapoja, Nipuli toteaa tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)