Toimistot

Suomen johtaviin yritysviestinnän asiantuntijayrityksiin kuuluvan Bravuran toimitusjohtaja vaihtuu

Uusi toimitusjohtaja Pauliina Tennilä on aiemmin työskennellyt muun muassa Wärtsilällä.
Kuva:
Bravura
Suomen johtaviin yritysviestinnän asiantuntijayrityksiin kuuluvan Bravuran toimitusjohtaja vaihtuu

Viestintätoimisto Bravura on nimittänyt Pauliina Tennilän uudeksi toimitusjohtajakseen. Hän korvaa tehtävässä Anu Kuulan, joka jatkaa yrityksen osakkaana ja johtoryhmän jäsenenä.

Bravura on keskittynyt sijoittaja- ja vastuullisuusviestintään. Tänä päivänä viestintätoimisto on Suomen johtavia yritysviestinnän asiantuntijoita.

Uusi toimitusjohtaja on ollut yrityksen toiminnassa mukana alusta lähtien eli vuodesta 2017 toimien omistajana ja senior advisorina.

Tennilä on työskennellyt aiemmin muun muassa Wärtsilällä, jossa hän johti sijoittajasuhteita, oli osa konsernin yrityskehitystiimiä ja toimi erilaisissa rahoitukseen, strategiatyöhön sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä johtotehtävissä.

– Otan innostuneena vastaan nimitykseni Bravuran toimitusjohtajaksi. Meillä bravuralaisilla on pitkä kokemus pörssiyrityksissä työskentelemisestä, ja koen, että se on vahvuutemme: ymmärrämme niin sijoittajien kuin liiketoiminnankin tarpeita ja keskitymme tuottamaan lisäarvoa viestinnän avulla. Olen erityisen iloinen siitä, että olemme viimeisen neljän vuoden aikana saaneet olla avuksi lukuisissa merkittävissä projekteissa, kun asiakkaamme ovat toteuttaneet strategiaansa esimerkiksi listautumisilla sekä yritysostoin, Tennilä sanoo tiedotteessa.

– Vastuullisuus linkittyy vahvasti yhä pienempien yhtiöiden strategisiin tavoitteisiin, ja olemme ylpeitä siitä että voimme auttaa asiakkaitamme myös vastuullisuusohjelmien rakentamisessa ja vastuullisuudesta viestimisessä. Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme luotettuna viestintäkumppanina jatkuvissa viestinnän tarpeissa.

Bravura on kehittynyt vuosien aikana paljon kokonaisvaltaisemmaksi toimijaksi kuin alun perin oli tarkoitus.

– Bravura perustettiin vastaamaan pienten yritysten listautumistarpeisiin. Transformaatiossa laajensimme liiketoimintaamme jatkuvan sijoittajaviestinnän kautta vastuullisuusviestintään sekä neuvonantajapalveluihin. Anu teki vaativan työn muutosjohtajana, ja Pauliinan ohjauksessa uskon kehityksemme edelleen jatkuvan, ei vain viestijänä vaan uuden ajan yhtiöiden modernin johtamisen vaatiman avoimuuden fasilitoijana, taustoittaa Bravuran hallituksen puheenjohtaja Seppo Kuula.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa