Solen Feyissa / Unsplash
Toimistot

Suomalaisesta Shook Digitalista ensimmäinen pohjoismainen videotuotannon kumppani TikTokille

30.1.2023 17:55
Satu Hurme
Markkinointiteknologiaan erikoistunut Shook tähtää maailman parhaimmaksi TikTok-mainosten tuottajaksi.

TikTok on nimennyt Shook Digitalin uudeksi videotuotannon kumppanikseen. Yhteistyön myötä Shook tulee työskentelemään useiden TikTokin kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

– Olemme ylpeitä päästessämme osaksi TikTokin markkinointiyhteisöä. Odotamme, että pääsemme kehittämään ratkaisujamme lisää ja auttamaan mainostajia saamaan lisää tehoa heidän TikTok-kampanjoihin, sanoo Shookin toimitusjohtaja Jesse Ketonen tiedotteessa.

TikTokin kumppanina Shook julkaisee suljetun betaversion SaaS-työkalusta, joka on kehitetty TikTokin natiivimainosten optimointiin. Betavaiheessa mukana olevat yritykset ja kumppanit saavat jatkuvasti päivittyvää analyysia kampanjasta ja sen tuotosta.

Shook aikoo myös kehittää tekoälytyökaluja luovan prosessin avuksi. Päämääränä on hyödyntää automaatiota ja alustalähtöistä suunnittelua siten, että kampanjoista saadaan mahdollisimman vaikuttavia.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– TikTok pyrkii aina kehittämään brändeille mahdollisimman helppoja tapoja luoda sisältöä ja mainontaa kohderyhmilleen. Olemme innoissamme, että saamme uuden sisältömarkkinoinnin kumppanin mukaan toimintaan, sanoo TikTokin Head of Ecosystem Partnerships Melissa Yang tiedotteessa.

Shook Digital on vuonna 2021 perustettu startup-yritys. Kahden vuoden aikana yritys on tehnyt yhteistyötä useiden brändien kanssa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.