Snacksize
Digitaalisuus

Suomalainen videotuotantoyhtiö lanseeraa uudenlaisen tuotteen brändeille – “Yritykset haluavat olla vuorovaikutuksessa seuraajiensa kanssa viikkotasolla”

24.11.2022 8:45
Toni Rajamäki
Snacksizen mukaan tuote on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Videotuotantoyhtiö Snacksize lanseeraa tuotteen, joka on yrityksen mukaan ensimmäinen laatuaan Suomessa. Yritys kertoo tuovansa markkinaan palvelumallin, jossa videomarkkinointia tuotetaan kiinteällä kuukausihinnalla. 

Malli on tuttu etenkin kuluttajapuolelta, jossa jatkuvat tilauspalvelut ovat nostaneet suosiotaan merkittävistä. Tunnetuimpiin esimerkkeihin kuuluvat muun muassa Netflix ja Spotify. Tänä päivänä vastaavalla mallilla voi ostaa vaikkapa ruokaa, vaatteita tai auton.

Palvelumalli on kasvanut vahvasti myös B2B-puolella, jossa yritykset maksavat kiinteää kuukausihintaa etenkin teknologiasta. Videomarkkinoinnin kontekstissa Snacksizen uusi malli on kuitenkin harvinaisuus.

Tyypillisesti tuotantoyhtiöiden kanssa tehdään sopimuksia yksittäisistä brändifilmeistä, mutta Snacksize haluaa muuttaa toimintatapaa, koska mainostajien tarpeet ovat muuttuneet.

– Muutaman kerran vuodessa kalliisti tuotettujen brändifilmien sijasta yritykset enenevissä määrin haluavat olla vuorovaikutuksessa seuraajiensa kanssa viikkotasolla. Yritykset ovat oivaltaneet, että menestyäkseen niiden pitää olla jatkuvasti somessa esillä sisällöllä, joka miellyttää niin algoritmejä kuin seuraajia, toteaa yrityksen perustaja ja käsikirjoittaja Jan Zapasnik (kuvassa).

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Smart-nimisellä palvelulla yritys haluaa myös auttaa yrityksiä haastavassa taloustilanteessa, jossa leikataan muun muassa markkinointibudjetteja.

Palveluun kuuluu kuukausittain neljä enintään 15 sekunnin mittaista videota suurimmille sosiaalisen median alustoille, kuten Tiktokiin, Instagramiin, Linkediniin, Youtubeen ja Facebookiin sekä myös digitaalisille ulkomainospinnoille. Palvelun saa vajaan parin tuhannen euron kuukausihinnalla.