Friends & Brgrs
Brändit

Suomalainen hampurilaisketju Friends & Brgrs jatkaa vahvaa kasvuaan koronasta huolimatta – Työntekijöiden määrä kaksinkertaistumassa

26.1.2022 14:25
Minna Lehto
Ketju aikoo tänä vuonna avata uusia ravintoloita ainakin Lahteen ja pääkaupunkiseudulle.

Vuonna 2014 perustetun suomalaisen ravintolaketjun Friends & Brgrsin vahva kasvu jatkuu, vaikka korona onkin sulkenut monia muita ravintoloita. Ketjun tämän vuoden tavoitteena on avata 10 uutta ravintolaa ja palkata yli 300 uutta työntekijää.

Lue myösFriends & Brgrsin, Savoyn ja monia muita ravintolabrändejä omistava Noho Partners lomauttaa lähes koko Suomen henkilöstönsä ja aloittaa yt-neuvottelut

– Suomessa on parhaillaan käynnissä iso ulkona syömisen kulttuurin muutos, ja tätä trendiä vauhdittavat nuoret kuluttajat. Hampurilaistemme suuren kysynnän myötä etsimmekin nyt aktiivisesti toimitiloja ympäri maata, toimitusjohtaja Peter Fagerholm sanoo tiedotteessa.

Voimakas kasvu luo myös uusia työpaikkoja. 300 uuden henkilön palkkaaminen kaksinkertaistaisi työntekijöiden määrän.

– Konseptimme on, että valmistamme itse kaiken ruoan tuoreista, kotimaisista ja puhtaista raaka-aineista. Siksi tarvitsemme myös enemmän henkilökuntaa kuin monet muut ravintolat. Arvioimme työllistävämme yli 300 henkilöä pelkästään tänä vuonna, Fagerholm sanoo.

Friends & Brgrsilla halutaan panostaa henkilöstön tyytyväisyyteen. Yrityksen viimeisimmässä henkilöstötutkimuksessa yli 95 prosenttia vastasi, että he suosittelisivat yritystä ystävilleen.

– Olemme monelle tiimin jäsenelle ensimmäinen työpaikka. Tietysti tunnemme suurta vastuuta ja haluamme tarjota turvallisen työpaikan ja hyvän alun työelämälle, Fagerholm kertoo.

Ketju on vahvistanut, että ravintoloita on aukeamassa ainakin Lahteen, Vantaan Myyrmäkeen sekä Helsingin Lauttasaareen ja Itäkeskukseen.

Lue myösHesburgerin myynti palasi “normaalille” tasolle koronasta huolimatta – vain reilut puolet myynnistä tulee enää kassalta

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)