Karoliina Vuorenmäki
Toimistot

Stockmannin myyntijohtaja Hanna Länsivuori Oikion toimitusjohtajaksi

28.11.2023 12:04
Mikko Perttunen
Länsivuori aloittaa tehtävässään helmikuussa 2024.

Digimarkkinoinnin asiantuntijatoimisto Oikio on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Hanna Länsivuoren. Länsivuori siirtyy Oikiolle Stockmannin myyntijohtajan tehtävästä.

Länsivuori on työskennellyt yli kymmenen vuotta markkinoinnin ja myynnin johdossa suurissa yrityksissä. Ennen Stockmannia hän johti Fennian digitaalisen liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen yksikköä ja Tallink Siljan verkkokauppaa, asiakaskokemusta, brändiä ja markkinointia. Aiemmin hän on vastannut asiakkuuksista ja myynnistä mainostoimistoissa ja mediayhtiöissä.

Hänellä on kokemusta myös markkinointialan kehittämisestä muun muassa Kaupan liitossa ja IAB Finlandissa.

– Oikiolla on huikeat mahdollisuudet seuraavaan kasvuharppaukseen. Minun tehtäväni on kirkastaa suuntaa ja auttaa tunnistamaan ne eväät, joilla Oikiolla on paras potentiaali kasvaa, Länsivuori kommentoi tiedotteessa.

Länsivuoren mukaan tekoäly mullistaa toimistojen ja asiakkaiden liiketoiminnan.

– Jokaisen pitää määritellä toimintatapansa ja olemassaolonsa uudelleen. Tärkeintä on ymmärtää asiakkaan tavoitteita ja näyttää käytännössä, miten ne voidaan saavuttaa asiantuntijoiden syväosaamista ja tekoälyä hyödyntäen, hän toteaa.

Länsivuori aloittaa tehtävässään helmikuussa 2024. Nykyinen toimitusjohtaja Heikki Yrjölä jatkaa roolissaan helmikuuhun asti.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)