Toimistot

Sari Törmälä aloitti Generaxionin toimitusjohtajana

Törmälä pitää itseään ennen kaikkea ihmisten johtajana.
Kuva:
Generaxion Oy
Sari Törmälä aloitti Generaxionin toimitusjohtajana

Sari Törmälä on markkinointitoimisto Generaxion Oy:n uusi toimitusjohtaja. Törmälällä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan liikkeenjohdosta pitäen sisällään muun muassa asiakkuus-, myynti- ja maajohtajan tehtäviä. Edellisessä työssään Törmälä toimi Oscar Software Oy:n myynnin ja markkinoinnin johtajana.

Itseään erityisesti ihmisten johtajana ja kasvun mahdollistajana pitävä Törmälä kertoo parhaiden ammatillisten onnistumistensa olleen muutoksia, joihin hän on saanut sekä henkilökunnan että asiakkaat mukaan. Generaxionin kasvulle hän kokee olevan hyvät edellytykset.

"Toinen kivijalkamme on luovuus ja vahva osaaminen brändien rakentamisessa."

– Yhtiössä on onnistuttu luomaan kilpailukykyisiä ratkaisuja, jotka kasvattavat asiakasyritystemme kysyntää digitaalisissa kanavissa. Toinen kivijalkamme on luovuus ja vahva osaaminen brändien rakentamisessa, Törmälä toteaa tiedotteessa.

Vuoden 2020 marraskuussa toimintansa aloittanut Generaxion Oy syntyi kolmen digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayrityksen, Roister Marketingin, MarkkinointiAkatemian ja Aucorin yhdistyessä. Generaxion toimii Suomessa viidellä paikkakunnalla noin 130 työntekijän voimin. Generaxion Oy on osa pohjoiseurooppalaista Generaxion-konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Tanskassa, Ruotsissa ja Saksassa. Yhtiöissä työskentelee kaikkiaan yli 400 työntekijää.

Generaxionin toimitusjohtajana aiemmin toiminut Janne Mäenpää siirtyi omasta aloitteestaan sivuun tehtävästä.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa