Kuvaaja:
Digitaalisuus

Reaktorille uusi toimitusjohtaja – vahva tausta myös markkinointimaailmasta

5.9.2023 14:31
Mikko Perttunen
Pekka Horo on vuonna 2000 perustetun yhtiön historian kolmas toimitusjohtaja.

Pekka Horo aloittaa Reaktorin uutena toimitusjohtajana lokakuun alussa. Hän siirtyy tehtävään Microsoftilta, jossa hän on tehnyt pitkän uran kansainvälisissä johtotehtävissä. Hän muun muassa toimi Microsoftin Länsi-Euroopan markkinoinnin johdossa liki kolmen ja puolen vuoden ajan. Aiemmin Horo on työskennellyt muun muassa Nokiassa ja McKinsey & Companylla. Hän on myös vaikuttanut usean vuoden ajan Mainostajien liiton hallituksessa.

Vuoden 2023 alussa Reaktor nimitti globaaliksi henkilöstöjohtajakseen kansainvälisesti kokeneen Anouk Koudijsin. Horon nimitys yhtiön johtoon tukee tiedotteen mukaan kasvutavoitteiden toteuttamista entisestään.

– Olen todella innoissani tulevasta ja otettu saamastani luottamuksesta. Reaktor on edelläkävijä, joka on rakentanut poikkeuksellisia tuotteita huippubrändien ja organisaatioiden kanssa ympäri maailmaa. Tälle osaamiselle on edelleen valtava kysyntä – on kyse sitten asiakkaan uuden digitaalisen liiketoiminnan rakentamisesta yhdessä sitoutuneiden työntekijöiden kanssa tai tuottavuuden kasvattamisesta toimintaa optimoimalla, Horo sanoo tiedotteessa.

Reaktor on teknologiayhtiö, joka suunnittelee ja rakentaa digitaalisia tuotteita ja palveluita asiakkaidensa kanssa. Vuonna 2000 perustetulla yrityksellä on 700 työntekijää ja toimistot Helsingissä, Turussa, Tampereella, New Yorkissa, Amsterdamissa, Lissabonissa, Tukholmassa ja Tokiossa.

Koko Reaktor-konsernin liikevaihto oli viime vuonna 117 miljoonaa euroa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)