Ilmiöt

Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma laajentuu Tampereelle

Tubecon-tapahtumaa vietetään tänä vuonna myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.
Kuva:
Tubecon
Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma laajentuu Tampereelle

Tubecon laajentuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, Tubecon Oy tiedottaa. Tubecon on Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma.

Tubecon on järjestetty aiempina vuosina Helsingissä, ja tämän vuoden pääfestivaali järjestetään Vantaalla. Nyt Tubecon tulee myös Tampereelle, missä järjestetään Tubecon Games -tapahtuma, jossa sukelletaan viihteellisen pelaamisen maailmaan. Tapahtumakävijöillä on mahdollisuus osallistua pelihaasteisiin ja turnauksiin, seurata omien suosikkiensa pelaamista sekä tutustua uusimpiin peleihin ja trendeihin.

– Pelaaminen on nykyajan megailmiö, joka saa nyt viimein oman uniikin viihteellisen tapahtumansa. Tubecon Games yhdistää parhaat palat jo legendaarisesta Tubeconista sekä pelimaailmasta. Tällaista rentoa, kaikille sopivaa pelitapahtumaa on odotettu ja pyydetty, ja nyt se on vihdoin totta, toteaa Tubecon Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn tiedotteessa.

Tubecon Gamesiin osallistuu muun muassa suuri joukko alan vaikuttajia ja Suomen suositumpia tubettajia, kuten Herbalisti ja Jaakko Parkkali.

Tapahtuma järjestetään Tampere-talossa 20.–21. elokuuta.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa