Kuva: Andreas Äijä / Schibsted Media
Brändit

Podcast-palvelu Podmelle uusi toimitusjohtaja

20.6.2024 7:25
Iina Kansonen
Martina Göransson aloittaa Schibsted Mediaan kuuluvan Podmen toimitusjohtajana elokuussa.

Martina Göransson on nimitetty podcast-palvelu Podmen toimitusjohtajaksi. Göransson siirtyy pestiin Schibstediltä, jossa hän on työskennellyt markkinapaikkojen operatiivisena johtajana. Podme on osa Schibsted Media -konsernia

– Tuon mukanani viime vuosina keräämääni oppia siitä, kuinka toimia ja ajaa kaupallista agendaa eteenpäin teknologia-alan yrityksessä. Odotan innolla, että voin tuoda näitä kokemuksia mukanani Podmelle. Tuon mukanani vahvan osaamisen arvopohjaisten yritysten parissa työskentelystä sekä tilauksiin, hinnoitteluun ja tilaustyyppeihin perustuvan liiketoiminnan johtamisesta kilpaillussa markkinassa, kertoo pitkään markkinointi- ja media-alalla töitä tehnyt Göransson tiedotteessa.

 

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Podmen toimitusjohtajana on ennen Göranssonia toiminut yksi palvelun perustajista, Johan Strömberg. Göransson aloittaa Podmen toimitusjohtajana elokuussa. Siihen saakka Podmen liiketoiminnan kehitysjohtaja ja toinen perustaja Niklas Julin kantaa normaalia suurempaa vastuuta yrityksen johtamisesta.

– Schibsted Medialla on suuret kasvutavoitteet eikä vähiten Podmen ansiosta. Siksi olenkin erittäin onnellinen päästessämme tuomaan yritykseen näin suuren kaupallisen voiman ja erinomaisen johtajan, Martinan, kehittämään niin Podmea kuin Schibsted Median ekosysteemiä, Podmen hallituksen puheenjohtaja Tor Jacobsen kommentoi tuoretta nimitystä.