Brändit

Petra Saikku on aloittanut Sanoman markkinointipalveluiden sisältöpäällikkönä

Saikku siirtyi Sanomalle Danske Bankilta, jossa hän toimi esihenkilöasemassa.
Kuva:
Petra Saikku on aloittanut Sanoman markkinointipalveluiden sisältöpäällikkönä

Mediatalo Sanoman markkinointipalvelut-yksikkö on vahvistunut Petra Saikulla, josta tuli marraskuussa yksikön sisältöpäällikkö. Hän työskentelee yksikön sisältömarkkinoinnin asiantuntijana ja tiimin esihenkilönä.

Saikulta löytyy pitkä journalistinen tausta. Hän työskenteli liki 10 vuotta MTV:llä toimien muun muassa viihde- ja ohjelmasivutoimituksen vastaavana tuottajana. Viimeksi Saikku on työskennellyt Danska Bankilla, jossa hän on toiminut digitaalisten sisältöjen päällikkönä ja vt. lehdistöpäällikkönä.

– Koen itseni mahdollistajana, joka huolehtii siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huippulaadukkaita ja kattavia sisältöpalveluja 360-ajattelulla. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset alustasta ja formaatista riippumatta, Saikku kertoo tiedotteessa.

Saikulta löytyy vuosien kokemus esihenkilöasemasta, ja hän tietää, että hyvällä johtajuudella saadaan vahvoja tuloksia.

– Haluan esihenkilönä kohdata jokaisen omana itsenään, luoda positiivista energiaa ja kannustaa kehittymään. Uskon, että ilo valuu myös asiakkaan suuntaan ja luomme näin yhä syvempiä ja kestävämpiä kumppanuuksia. Asiakaslupaukset tulee lunastaa arjessa – ihan joka päivä, hän muistuttaa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa