Toimistot

Pauli Aalto-Setälä on valittu Kaiku Helsinki & Cocommsin hallituksen puheenjohtajaksi

Aalto-Setälä jätti viime vuonna Dentsun toimitusjohtajan paikan.
Kuva:
Unsplash/Laura Davidson
Pauli Aalto-Setälä on valittu Kaiku Helsinki & Cocommsin hallituksen puheenjohtajaksi

Kokenut yritysjohtaja, media-alan ja markkinoinnin ammattilainen Pauli Aalto-Setälä on valittu viestintätoimisto Kaiku Helsinki & Cocommsin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi. Samalla hänestä tulee konsernin osakas.

Toimisto tiedotti asiasta keskiviikkona.

Aalto-Setälä jätti viime vuonna Dentsun toimitusjohtajan paikan ja siirtyi Turun yliopiston kauppakorkeakoulun työelämäprofessoriksi sivutoimisella pestillä.

Aiemmin Aalto-Setälä on työskennellyt muun muassa Aller Median toimitusjohtajana ja Iltalehden päätoimittajana.

– Heti ensikeskustelussa oli selvää, että jaamme Paulin kanssa samat arvot eli työn merkityksellisyyden ja inhimillisyyden. Häntä kiehtoo laillamme ajatus siitä, että työnantajista on tulossa yhä enemmän alustoja, joilla asiantuntijat voivat edetä, kehittyä ja voida hyvin, kertoo Kaiku Helsinki & Cocommsin toimitusjohtaja Pete Saarnivaara.

– Näen tässä yhteisössä ja sen kulttuurissa valtavan potentiaalin. Kasvua haemme niin Suomesta kuin maailmaltakin. Sitä paitsi on hauska päästä taas asiakastyöhön kansainvälisten konsernien johtamisen jälkeen, sanoo Pauli Aalto-Setälä

Aalto-Setälän nimityksen taustalla on toimiston vahva halu kasvaa.

– Paulin kaltaiset osaajat ovat Suomessa harvassa. Hänellä on kokemusta niin digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin johtamisesta kuin yritysjärjestelyistä ja niiden jälkeisistä integraatioistakin. Saamme vauhtia kansainvälistymiseen, kun yhdistämme Paulin verkostot ja omat jo valmiiksi vahvat verkostomme, Saarnivaara jatkaa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa