Toimistot

Niina Pippurista Brandkindin varatoimitusjohtaja

16.6.2023 11:33
Mikko Perttunen
Pippuri kertoo, että yrityksellä on ollut takana hyvä kevät.

Bränditomisto Brandkindin asiakkuusjohtaja Niina Pippuri on nimitetty yrityksen varatoimitusjohtajaksi toukokuun alusta alkaen.

Varatoimitusjohtajan rooli on merkittävä Brandkindin tulevaisuuden kehityksen ja kasvun kannalta. Pippuri vastaa liiketoiminnan kehittämisestä ja operatiivisten toimintojen johtamisesta yhdessä toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa. Hänen toimenkuvaansa kuuluu myös asiakassuhteiden hallinta sekä uusia kehitysprojekteja.

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta kehittää Brandkindia entistäkin paremmaksi, niin yrityksenä kuin asiakkaidemmekin näkökulmasta. Meillä on takana hyvä kevät ja olemme onnistuneet parantamaan kannattavuuttammekin haastavassa markkinatilanteessa. Näen, että meillä on edessämme upeita mahdollisuuksia, Pippuri kertoo tiedotteessa.

Brandkindin toimitusjohtaja Marja Peltola uskoo, että nimitys tuo mukanaan uutta näkemystä, tuoreutta ja kokemusta yrityksen johtoon.

– Pippurin nimitys on osa isompaa muutosta ja minua ilahduttaa jo nyt se merkittävä apu, jota saamme häneltä kehitykseen ja yrityksen johtamiseen, Peltola sanoo.

Brandkindin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 1,2 miljoonaa euroa, ja se työllisti 14 henkilöä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)