Mainonta

Netflix tuo mainokset palveluunsa marraskuussa – näin paljon tilaus maksaa

Netflix pysyi aikataulussaan ja lanseeraa mainospalvelunsa marraskuun alussa.
Kuva:
Unsplash
Netflix tuo mainokset palveluunsa marraskuussa – näin paljon tilaus maksaa

Suoratoistopalvelu Netflix tuo mainokset palveluunsa marraskuussa, yhtiö kertoo. Mainospalvelu lanseerataan 3. päivä alkaen viikon sisään Yhdysvalloissa, Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Meksikossa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa.

Vielä ei tiedetä, milloin mainospalvelu otetaan käyttöön Suomessa.

Netflix on aiemmin ollut mainosten esittämistä vastaan, mutta tiukentunut kilpailu ja asiakkaiden menettäminen saivat yhtiön mielen muuttumaan. Netflix kertoi mainosaikeistaan jo kesällä ja ilmoitti tavoiteaikataulukseen marraskuun alun.

Netflixiin tulee uusii tilausvaihtoehto, joka on nykyisiä paketteja halvempi ja jonka tilaajille näytetään mainoksia. Nykyisten pakettien hinnat pysyvät ennallaan, eikä niiden tilaajille näytetä mainoksia.

Mainoksia sisältävän paketin hinta on Yhdysvalloissa 6,99 dollaria kuukaudessa. Tällä hetkellä halvin vaihtoehto on 10 dollarin paketti, joten mainoksia katsomalla pystyy säästämään kolme dollaria kuukaudessa.

Mainostajille vaihtoehtona on 15 tai 30 sekunnin spotit. Tarkkoja hintoja ei kerrottu, mutta The Wall Street Journal -lehti kertoi syyskuussa, että mainoksen hinnaksi tulee noin 65 dollaria per tuhat näyttöä (CPM).

Lue myös: Mainosmarkkinaan mukaan lähtemistä miettivä Netflix voisi olla “streaming-palveluiden Hesarin etusivu”, sanoo asiantuntija

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa