Toimistot

Natalia Lehtinen somevaikuttajien ja mediapersoonien managerointitoimisto Famentin myyntijohtajaksi

1.11.2023 12:11
Mikko Perttunen
”Näen, että Famentilla on samanlainen eteenpäin katsova visio alasta kuin minulla.”

Natalia Lehtinen on aloittanut somevaikuttajien ja mediapersoonien managerointitoimisto Famentin myyntijohtajana. Lehtinen siirtyi Famentille vaikuttajamarkkinointitoimisto Indieplacelta, jossa hän työskenteli suurasiakkuuksien parissa.

– Vahvan ammattitaidon lisäksi Natalia on henkilö, joka on ollut vaikuttaja-alan alkuvaiheesta asti siinä mukana, ja hänestä paistaa edelleen suuri into kehittää koko alaa eteenpäin Suomessa. Natalia tuo tiimimme kovan luokan osaamisen lisäksi siis varmasti paljon uutta draivia ja uskon vahvasti, että hänen kanssaan pystymme nostamaan tekemistämme jälleen uudelle tasolle, Famentin perustaja ja toimitusjohtaja Emmi Lehtomaa kertoo tiedotteessa.

Lehtinen tulee vastaamaan Famentin kaupallisesta kasvusta sekä toimii managerien esihenkilönä. Hän liittyy myös Famentin johtoryhmään.

– Näen, että Famentilla on samanlainen eteenpäin katsova visio alasta kuin minulla. Kun saamme yhdistettyä nykyisen tiimin ja minun osaamiseni yhteen, näen tässä valtavasti potentiaalia tulevaisuutta ajatellen, Lehtinen kommentoi.

Fament on perustettu vuonna 2019. Yritys on tuplannut kokonsa vuosittain, ja viime vuonna liikevaihto ylitti ensimmäisen kerran miljoona euroa. Perustaja ja omistaja Lehtomaa palkittiin lokakuussa Suomen Yrittäjien toimesta Vuoden Nuoreksi yrittäjäksi.