Toimistot

N2 Creativen toimitusjohtajana toiminut Jarno Varis siirtyy Wörksiin osakkaaksi

Aiemmin niin luovana johtajana, strategiajohtajana kuin toimitusjohtajana toiminut Varis on tehnyt laajan ja nousujohteisen uran markkinoinnissa.
Kuva:
Wörks
N2 Creativen toimitusjohtajana toiminut Jarno Varis siirtyy Wörksiin osakkaaksi

N2 Creativen toimitusjohtajan paikan jättänyt Jarno Varis on markkinointitoimisto Wörksin uusin osakas, toimisto tiedottaa. Varis aloittaa tehtävässään 1. elokuuta.

Varis on arvostettu markkinoinnin ammattilainen, joka työskenteli neljä viime vuotta N2 Creativella. Hän on auttanut laajasti niin suomalaisia kuin kansainvälisiä yrityksiä kasvamaan ja kehittämään brändejään jo 25 vuoden ajan. Ennen toimitusjohtajan tehtäviä Varis toimi muun muassa strategiajohtajana ja Mirumin luovana johtajana sekä innovaatioliiketoiminnan vetäjänä.

– Saamme Jarnosta joukkoomme erinomaisen ihmisen edistämään Wörksin ydinajatusta: maksimoimaan silmien tuiketta tehden kunnianhimoista, strategista ja luovaa suunnittelua tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Ja aina inhimillisesti ja ketterästi, iloitsee Wörksin toimitusjohtaja Jussi Piri tiedotteessa.

Keskustelut yhteistyöstä johtivat nopeasti sopimukseen.

– Keskustelut yhteisestä tulevaisuudesta Jarnon kanssa etenivät talven yli nopeasti ja tuntuu, että ymmärsimme toisiamme erinomaisesti heti ensimetreiltä. En voisi olla innostuneempi saada kollegakseni meidän wörksiläisten joukkoon ja asiakkaidemme avuksi Jarnon kaltaista ihmistä ja osaajaa, Piri jatkaa.

– Minulla on aina ollut erittäin hyvä mielikuva Wörksistä. Heti yhteisten keskusteluiden alusta lähtien hyvä mielikuva vain parani entisestään. ”Pehmeät arvot, kovat tulokset” -ajattelu puhutteli minua vahvasti. Toimisto, joka uskaltaa nostaa ihmiset ja inhimillisyyden kaiken keskiöön, edustaa juuri sitä arvomaailmaa, mihin itse uskon – ja millä kovimmat tulokset tulevaisuudessa tehdään. Oli siis selvää, että tällaista toimistoa haluan olla rakentamassa ja viemässä eteenpäin. Olen äärimmäisen onnellinen ja innostunut siitä, että saan liittyä Wörksin joukkoihin kesän jälkeen, Varis kertoo.

Wörks on kasvanut viime vuodet vahvasti muun muassa uusien asiakkuuksien myötä. Viimeisen vuoden aikana toimiston asiakkaiksi ovat tulleet muun muassa K-Auto, Audi, Yle, SRV ja Lassila & Tikanoja.

Variksen paikan N2:lla otti Minna Järvenpää.

Lue myös: Minna Järvenpäästä N2 Creativen uusi toimitusjohtaja

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa