N2 Creative
Toimistot

Minna Järvenpäästä N2 Creativen uusi toimitusjohtaja

27.4.2022 10:50
Toni Rajamäki
“Minna lähtee luotsaamaan toimistoa omalla innostavalla ja ihmisläheisellä, mutta napakalla tyylillään”, sanoo N2-konsernin toimitusjohtaja Alex Nieminen.

Luova toimisto N2 Creative vaihtaa toimitusjohtajaa. Toimisto tiedottaa, että Jarno Varis jättää talon, ja hänen tilalleen nousee Minna Järvenpää.

Järvenpää on aiemmin toiminut N2 Creativen operatiivisena johtajana. Hänellä on 15 vuoden kokemus markkinointiviestinnän alalta niin median, mediatoimiston kuin mainostoimiston puolelta. Työhistoriaa löytyy muun muassa Virta Helsingistä ja MTV:ltä.

– Olen todella innoissani päästessäni luotsaamaan N2 Creativea. Meillä on upea ja osaava porukka talossa, loistavat asiakkaat ja siten mahdollisuudet vaikka millaisiin ihmetekoihin, Järvenpää iloitsee.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

N2 Creative on osa N2-konsernia, johon kuuluvat myös N2 Albiino, Mellakka Helsinki, Mellakka Management, Mellakka Events, Mellakka Advisor, Hypement ja N2 Studio.

– Minna on toiminut toimiston COO:na sekä vastannut lisäksi menestyksekkäästä Kotipizza-asiakkuudesta. Meille on suuri ilo, että Minna ottaa N2 Creativen toimitusjohtajan pestin vastaan ja lähtee luotsaamaan toimistoa omalla innostavalla ja ihmisläheisellä, mutta napakalla tyylillään, kommentoi N2-konsernin toimitusjohtaja Alex Nieminen.

Lähde: N2 Creativen tiedote