FCG
Toimistot

Milttonilla työskennelleestä Sini Korpisesta konsulttiyhtiö FCG:n viestintä- ja markkinointijohtaja

24.5.2021 9:45
Toni Rajamäki
Korpinen aloittaa uudessa tehtävässään kesäkuussa.

Konsulttialan yritys Finnish Consulting Group on palkannut Sini Korpisen viestintä- ja markkinointijohtajakseen. Korpinen aloittaa tehtävässään 7. kesäkuuta.

Korpinen työskenteli pitkään konsulttiyhtiö Milttonilla, jossa hän on toiminut 20-henkisen tiimin johtajana sekä johtavana konsulttina. Yli kuuden viestintä- ja markkinointitoimistovuoden aikana hän on vastannut muun muassa markkinoinnin ja viestinnän strategioista aina niiden taktiseen toteutukseen.

– Olen innoissani, että saamme Sinin kaltaisen osaajan taloon vahvistamaan viestintä- ja markkinointitiimiämme. Sinin vahva tausta ajatusjohtajuustyön ja brändien kehittämisessä yhdistettynä hänen vahvaan draiviinsa tuo meille varmasti uutta potkua ja näkemystä, sanoo FCG:n toimitusjohtaja Mari Puoskari tiedotteessa.

FCG:llä kehitetään ratkaisuja hyvinvoinnin, kestävän elinympäristön ja hyvän hallinnon tarpeisiin Suomessa ja maailmalla.

– FCG on mielettömän kiinnostavassa vaiheessa oleva aidosti merkityksellistä työtä tekevä konsulttitalo, jonka tunnettuutta ja roolia suomalaisessa yhteiskunnassa haluan olla kasvattamassa osana koko joukkuetta, Korpinen iloitsee.

Lähde: FCG:n tiedote

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)