TBWA
Toimistot

Mikko Pietilä takaisin TBWA:lle – vastaa tulevaisuudessa ketjun kokemuksellisesta markkinoinnista Suomessa ja Pohjoismaissa

15.1.2024 8:45
Mikko Perttunen
TBWA kertoo tekevänsä tänä vuonna mittavia panostuksia Next-yksikköönsä.

Mikko Pietilä on nimitetty TBWA-ketjun kokemuksellisen markkinoinnin Next-yksikön luovaksi vetäjäksi tammikuusta alkaen. Pietilä vastaa ketjun kokemuksellisen markkinoinnin kehittämisestä Suomessa ja Pohjoismaissa sekä laajemmin Euroopassa yhdessä globaalin Next-tiimin kanssa.

– Next on merkittävä panostusalue TBWA-ketjussa globaalisti vuonna 2024. Helsinki on ollut ketjussa innovaatiotoiminnan keskeinen tekijä ja nyt on aika laajentaa tätä kädenjälkeä ja osaamista laajemmin toimistojemme käyttöön. On hienoa saada takaisin tekijä, joka aikanaan oli vahvasti vaikuttamassa Helsingin toimiston hyvän maineen syntyyn, sanoo TBWA\Nextin kansainvälinen innovaatiojohtaja Luke Eid toteaa tiedotteessa.

Ennen tuoretta pestiään Pietilä on toiminut 180:n New Yorkin toimiston vastaavana luovana johtajana. Hän lähti tehtävään juuri TBWA:lta vuoden 2022 kesällä. Nyt Pietilä palaa Suomeen, sillä hänen sijoituspaikkansa uudessa tehtävässä on Helsinki.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)