Jussi Peltola
Digitaalisuus

Mikko Kannelsuosta SHJ Groupin toimitusjohtaja

12.9.2023 10:22
Mikko Perttunen
”Odotan innolla, että pääsen osana tiimiä kehittämään yhtiön liiketoimintaa eteenpäin.”

Kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin parissa pitkään työskennellyt Mikko Kannelsuo aloittaa oululaisen SHJ Group Oy:n toimitusjohtajana 15. syyskuuta.

Kannelsuo siirtyy SHJ Groupin palvelukseen oululaisesta tuotantoautomaatioon ja elektroniikkateollisuuden testausratkaisuihin erikoistuneesta JOT Automationista, jossa hän on toiminut myynti- ja markkinointijohtajana.

Ennen JOT Automationia Kannelsuo työskenteli myynti- ja markkinointijohtajana oululaisessa hyperspektraalikuvantamiseen erikoistuneessa Specimissä sekä älykkäihin hoivaratkaisuihin erikoistuneessa oululaisessa 9Solutionsissa.

– Minulle SHJ Group symboloi rohkeaa ja innovatiivista oululaista yrittäjyyttä. SHJ Groupilla on valtava kansainvälistymispotentiaali, ja odotan innolla, että pääsen osana tiimiä kehittämään yhtiön liiketoimintaa eteenpäin, toteaa Kannelsuo tiedotteessa.

SHJ Group Oy on oululainen vuonna 2014 perustettu ohjelmistovetoinen yritys, jonka ratkaisut mahdollistavat muun muassa toiminnan tehostamista, asiakastyytyväisyyden lisäämistä ja lisämyyntiä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)