Digitaalisuus

Marko Hovinmäki valittiin uudelle nelivuotiskaudelle Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n puheenjohtajaksi

Hovinmäki on toiminut tehtävässään vuodesta 2017.
Kuva:
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Marko Hovinmäki valittiin uudelle nelivuotiskaudelle Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n puheenjohtajaksi

Marko Hovinmäki jatkaa Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n hallituksen puheenjohtajana, ammattiliitto tiedottaa.

Asiasta päätettiin liittokokouksessa viime viikolla. Hovinmäki aloitti tehtävässään vuonna 2017. Pesti on nelivuotinen, joten aikaisintaan puheenjohtaja vaihtuu vuonna 2025.

Myös valtuuston puheenjohtaja pysyy ennallaan, sillä Ari Lipponen valittiin jatkamaan tehtävässä. Uudeksi hallituksen ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Katariina Haapanen.

Vaasalainen Hovinmäki haluaa jatkaa MMA:ssa työtä alan työntekijöiden kehittämisen eteen. Hän haluaa varmistaa, että työllistyminen ei kaadu osaamisen puutteeseen nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa vaaditaan jatkuvasti uusia taitoja.

– Ammattiliittona tarjoamme lisäkoulutusta jäsenillemme, mutta osaamisen ylläpito ja pärjääminen uudessa toimintaympäristössä ei saisi jäädä yksinomaan työntekijöiden oman aktiivisuuden varaan. Elinikäinen oppiminen ja ajan tasalla oleva osaaminen ovat perusta myös työllistymiselle, Hovinmäki sanoo MMA:n tiedotteessa.

MMA:n Myynti- ja markkinointi 2020 -barometrin tuloksien mukaan työn muuttumiseen taustalla on erityisesti teknologian käytön lisääntyminen. MMA muistuttaa, että myös alan työsuhdemallit ovat muuttuneet: työsuhteet ovat yhä useammin määrä- ja osa-aikaisia, ja lisäksi yrittäjyyden rooli on kasvanut. Kokoaikaiset ja vakituiset työsuhteet eivät ole enää itsestäänselvyys.

– Työurat ovat matalampia kuin aiemmin, liike tapahtuu vaakasuuntaan. Työsuhteissa surffataan, eikä enää niin sanotusti kiivetä vuorelle, Hovinmäki kiteyttää.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa