Boksi
Digitaalisuus

Markkinoinnin startup-yritys Boksi nostettiin kansainvälisessä mediassa Helsingin lupaavimpien startupien joukkoon

26.8.2021 12:40
Toni Rajamäki
Boksi tarjoaa alustan vaikuttaja- ja sisältömarkkinoinnin ketterään hallinnointiin.

Euroopan johtava startup-digimedia EU-Startups on listannut Helsingin 10 lupaavinta startup-yritystä, ja mukaan mahtui myös yksi markkinoinnin startup, Boksi.

EU-Startups listasi aikaisen vaiheen startupeja, jotka ovat poikkeuksellisen lupaavia. Listan vanhimmat yhtiöt ovat perustettu vuonna 2018, jolloin myös Boksi näki päivänvalonsa.

Boksi on SaaS-alusta, jolla käyttäjät pystyvät hallinnoimaan vaikuttaja- ja sisältömarkkinointiaan. Boksin asiakkaisiin kuuluvat brändit, markkinointi- ja viestintätoimistot sekä tietenkin vaikuttajat. Boksi hoitaa vaikuttajien brändien kanssa tehdyt yhteistyöprosessit alusta loppuun, mikä helpottaa niin brändien, toimistojen kuin vaikuttajien työtä.

– Startup tekee yksilöllisen sisällön ja vaikuttajien hankinnasta vaivatonta ja tehokasta brändeille, EU-Startups kehuu ja nostaa vielä esiin Boksin monipuolisen vaikuttajaportfolion.

EU-Startups teki alkuvuodesta vastaavanlaisen listan koko Suomesta. Tuolloin lupaavimpien startupien listalle ylsi markkinointiteknologiaan keskittynyt Leadoo Marketing Technologies.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)