Brändit

Markkinoinnin huippunimi Pia Grahn siirtyy kovaan pestiin Cityconille

Grahn on aiemmin työskennellyt muun muassa Regin toimitusjohtajana.
Kuva:
Citycon
Markkinoinnin huippunimi Pia Grahn siirtyy kovaan pestiin Cityconille

Pohjoismaisen markkinoinnin huippuihin kuuluva Pia Grahn siirtyy suomalaisen pörssiyrityksen Cityconin leipiin. Yritys tiedottaa, että Grahn on palkattu kiinteistösijoitusyhtiön viestintäjohtajaksi, jonka vastuualueena on sekä Ruotsi että koko pohjoinen toiminta-alue.

Citycon on keskittynyt etenkin kauppakeskusten omistamiseen. Suomessa yritys omistaa muun muassa Iso Omenan, Myyrmannin ja Koskikeskuksen.

Grahn on lähtöisin Kokkolasta, mutta hän on tehnyt uraa Ruotsissa. Hän on toiminut muun muassa Vuoden toimisto -tutkimuksesta vastaavan tutkimusyhtiö Regin toimitusjohtajana. Toimistopuolella Grahn on työskennellyt muun muassa McCannilla Pohjoismaiden kasvujohtajana.

Grahn on istunut urallaan useita kertoja kansainvälisten markkinointikisojen tuomaristoissa. Hän on tuomaroinut muun muassa Cannes Lionsissa, Clio Awardsissa, Effie Europessa ja New York Advertising Festivalissa.

– Citycon on todella mielenkiintoinen, Suomessa listattu yhtiö, jolla on edessään jännittävä muutosmatka niin Ruotsissa kuin muissa Pohjoismaissa. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään tiimin kanssa ja että pääsemme kasvattamaan tunnettuuttamme ja kehittämään brändiämme vastataksemme kovaan kilpailuun, Grahn sanoo tiedotteessa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa