Toimistot

Mainostoimisto Kuubi palkkasi Toni Kallion kaupalliseksi johtajaksi

Helsinkiläistoimistolla on tavoitteena kaksinkertaistaa liikevaihtonsa seuraavan viiden vuoden aikana.
Kuva:
Kuubi
Mainostoimisto Kuubi palkkasi Toni Kallion kaupalliseksi johtajaksi

Jo 20 vuotta täyttävä mainostoimisto Kuubi on tehnyt uuden avainrekrytoinnin auttamaan toimistoa täyttämään kovat kasvutavoitteensa. Kuubi tiedottaa, että yrityksen tavoitteena on kaksinkertaistaa liikevaihtonsa seuraavan viiden vuoden aikana, ja siinä projektissa heitä auttaa kaupallisen johtajan paikalle pestattu Toni Kallio.

Kalliolla on laaja kokemus markkinoinnista ja digitaalisten palveluiden hyödyntämisestä kasvun ajureina. Viimeksi Kallio on työskennellyt perustamassaan Amazon-toimistossa, Commerce 8:ssa, ja sitä ennen hän on luonut uraa markkinointiviestinnän eri tehtävissä. Kallio on toiminut muun muassa Dentsulla asiakkuusjohtajana

– Kallio tuo meille syvää ymmärrystä digitaalisesta liiketoiminnasta ja asiakkuuksien johtamisesta. Hän auttaa meitä kaupallistamaan sen ainutlaatuisen osaamisen, jolla Kuubi yhdistää luovan suunnittelun ja teknologian. Koska juuri nyt meidän kaltaiselle mainostoimistolle on suurta kysyntää, tulemme kasvattamaan liiketoimintaamme ja henkilöstömme määrää voimakkaasti jo tänä vuonna. Kallio tulee olemaan yksi kasvun kulmakivistä, toteaa Kuubin toimitusjohtaja Anna Porvari tiedotteessa.

– Kuubin kyky tarjota sekä korkeatasoista luovaa suunnittelua että mainonnan toteutuksia vakuutti minut. Motivoivinta ovat kiitolliset asiakkaat. Ja kun Kuubin ketterän toimintamallin myötä kumppaneiden hyöty konkretisoituu aikana, rahana ja laatuna, on yhdistelmä ylivoimainen, sanoo puolestaan Kallio.

Kallio aloittaa uudessa työssään välittömästi.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa