Luovuus

Luovan alan talousjournalismin kova luu Jani Niipola aloittaa Fashion Finlandin johdossa

Väistyvä toiminnanjohtaja Sami Sykkö keskittyy työelämäprofessuuriinsa.
Kuva:
Luovan alan talousjournalismin kova luu Jani Niipola aloittaa Fashion Finlandin johdossa

Jani Niipola aloittaa Fashion Finlandin eli entisen Muotikaupan liiton toiminnanjohtajana toukokuun alussa. Hän korvaa tehtävässä Sami Sykön, joka keskittyy jatkossa työelämäprofessuuriinsa LUT-yliopistossa. Niipolan tuleviin tehtäviin kuuluu myös järjestön puolivuosittain ilmestyvän lehden päätoimittajuus.

Niipola on aiemmin toiminut muun muassa Kauppalehden toimittajana, Markkinointi & Mainonnan uutispäällikkönä ja viimeksi viestintätoimisto Mellakalla neuvonantajan roolissa. Lisäksi Niipola on kirjoittanut useita kirjoja, myös pukeutumiseen, muotibrändeihin ja vastuullisuuteen liittyen.

"Arvostukseni muotialan yrittäjiä kohtaan on toimittajan työn kautta valtava."

– Arvostukseni muotialan yrittäjiä kohtaan on toimittajan työn kautta valtava. Olen innoissani, että pääsen yhdistämään oman median, markkinoinnin ja muotialan osaamiseni ja verkostoni suomalaisen muodin ja muotikaupan kehittämiseen ja kansainvälistämiseen, Niipola linjaa tiedotteessa.

Vuonna 2019 Muotikaupan liitto vaihtoi nimensä Fashion Finlandiksi, ja seuraavana vuonna Suomen Yrittäjät palkitsi Fashion Finlandin vuoden 2020 toimialajärjestönä.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa