Digitaalisuus

Louhi Networks ja Wonsta tuovat Suomen markkinoille täysin uudenlaisen hosting-palvelun, joka on suunnattu erityisesti digi- ja markkinointitoimistoille

Louhi Pro -niminen palvelu tarjoaa toimistoille skaalautuvuutta kolmella tasolla.
Kuva:
Louhi Networks
Louhi Networks ja Wonsta tuovat Suomen markkinoille täysin uudenlaisen hosting-palvelun, joka on suunnattu erityisesti digi- ja markkinointitoimistoille

Suomalainen verkkopalveluiden hosting-yhtiö Louhi Networks ja digitaalista palvelua Wordpress-lähtöisen liiketoiminnan pyörittämiseen ja verkkosivujen hallintaan tarjoava startup Wonsta kertovat tuovansa Suomen markkinoille täysin uudenlaisen skaalautuvan hosting-palvelun, joka on suunnattu erityisesti digi- ja markkinointitoimistoille.

Yhtiöt ovat kehittäneet toimistojen tarpeisiin Louhi Pro -nimisen palvelun, jolla vähennetään manuaalista hallinnointia ja tehdään tilaa toimistojen ydinliiketoiminnalle, kuten sivustojen suunnittelulle ja kehittämiselle.

Palvelu lupaa asiakkailleen skaalautuvuutta kolmella tasolla. Ensinnäkin sivustojen hallinta hoidetaan keskitetysti ja mahdollisimman automatisoidusti sivustokohtaisen ylläpitämisen sijasta. Toiseksi, palvelu sisältää työkalut myös asiakkuuksien hallintaan ja laskutukseen, mikä vähentää hallinnollisen työn määrää, tehostaa laskutusta sekä luo pohjaa kannattavuuden ja uusien palvelujen kehittämiseen. Kolmanneksi, kapasiteetiltaan skaalautuva hosting-alusta kestää suuremmatkin ja yllättävät kävijäpiikit sekä kustannukset tulevat osuvammin käytön mukaan.

– Aiemmin hosting-palveluissa ei ole otettu huomioon digi- ja markkinointitoimistojen erityistarpeita. Louhi Prossa tarpeisiin halutaan vastata liiketoiminnan kehittämiseen, asiakashallintaan ja verkkosivujen hallinnan kannalta. Kumppanina Wonsta mahdollistaa näiden lisäksi sekunneissa tapahtuvan palvelinkapasiteetin ylös- sekä alasskaalauksen hyödyntämällä Googlen pilvipalveluita sekä automatisoi laskutuksen. Tämä uudistaa samalla koko alan tarjonta, kertoo Louhi Networksiin toimitusjohtaja Mika Paavola (kuvassa oikealla) tiedotteessa.

– Louhen vankka asema hosting-palveluissa tarjoaa meille aloittavana yrityksenä täydellisen lähtökohdan yhteistyöhön. Me Wonstalle haluamme poistaa Wordpress-palveluihin liiketoimintaansa nojautuvien toimistojen ja freelancereiden työn aikaa ja hermoja vievät huonot puolet. Tämä tekee Wordpress-sivujen tarjoamisesta, hallinnasta ja kehittämisestä helpompaa sekä sujuvoittaa niiden ympärillä pyörivää liiketoimintaa. Uskomme, että tämä näkyy käyttäjille parempina verkkopalveluina. Yhteistyössä hienoa on myös se, että pääsimme rakentamaan yhdessä sellaista, mitä markkinoilla ei aiemmin ole ollut, sanoo puolestaan Wonstan toimitusjohtaja ja perustaja Julius Aho.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa