Unsplash/Jose Losada
Toimistot

Kuuki Marketing Lab osti enemmistön graafiseen erityisosaamiseen keskittyneestä Roban Konnasta

1.2.2022 9:20
Toni Rajamäki
Kaupan myötä Roban Konna -nimi jää historiaan.

Markkinointitoimisto Kuuki Marketing Lab on ostanut enemmistön Roban Konnan osakekannasta, Kuuki tiedottaa.

Roban Konna on maineikas graafisten ja kuvitustuotantojen erityisosaaja, jolta löytyy yli 20 vuoden historia. Konnan pitkäaikaisia asiakkaita ovat muun muassa Kone ja Ruukki.

Kaupan myötä Roban Konna -nimi jää historiaan, sillä jatkossa toimisto tunnetaan nimellä Kuuki Visuals.

– Uusi yksikkö tulee osaksi Kuukia, ja sen henkilöstöstä kuukilaisia. Erityisosaajat täydentävät Kuukin palvelutarjontaa ainutlaatuisilla animaatio- ja kuvitustaidoillaan, sanoo Kuukin AD ja perustaja Timo Puolakka.

Kuukilta ja Konnalta löytyy yhteistä historiaa eri projekteista, joten kaupan tuoma lisäarvo tiedetään hyvin molemmissa yrityksissä.

– Olemme innoissamme uudesta alusta Kuukin kanssa. Yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavammin markkinoinnin ja mainonnan palveluita. Yhdistyminen isompaan organisaation tuo mukaan myös työyhteisön tukea meille työntekijöille ja pöyhii mukavasti ajatusmaailmaa vastaanottamaan uusia ideoita sekä palveluita asiakkaillemme. Näen tässä pelkkiä mahdollisuuksia, kommentoi Roban Konnassa asiakasvastuullisena ja graafisen tuotannon vetäjänä yli 15 vuotta työskennellyt Jaakko Seppälä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)