Digitaalisuus

Keskon Caroline Nykter valittiin IAB Finlandin puheenjohtajaksi

“IAB on ottanut Suomessa hienoja askeleita eteenpäin”, sanoo uusi puheenjohtaja.
Kuva:
Kesko
Keskon Caroline Nykter valittiin IAB Finlandin puheenjohtajaksi

Keskon digitaalisen markkinoinnin johtaja Caroline Nykter on valittu digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin yhteisön IAB Finlandin puheenjohtajaksi. IAB Finland tiedotti asiasta tiistaina. Varapuheenjohtajana jatkaa Sanoman Jaakko Kuivalainen.

– Lähden hyvillä mielin pienen tauon jälkeen mukaan IAB Finlandin toimintaan. Edellisen puheenjohtajan Petri Kokkosen sekä erityisesti lukuisissa IAB:n työryhmissä toimivien asiantuntijoiden johdolla IAB on ottanut Suomessa hienoja askeleita eteenpäin. Uskon, että olemme näköalapaikalla auttamassa jäseniämme eteenpäin ennätyksellisen nopeasti digitalisoituvassa markkinassa, Nykter sanoo tiedotteessa.

IAB Finland on onnistunut kasvattamaan jäsenmääräänsä, joka on nyt lähes 120.

– Tälle vuodelle uusitut IAB:n painopisteet suuntaavat meitä palvelemaan kaikkia markkinatoimijoita entistä paremmin. On myös todella hienoa nähdä, että kiinnostus IAB Finlandia kohtaan kasvaa jatkuvasti. Tämä näkyy niin jäsenmäärän kasvuna sekä myös Industry ja Premium Partnereiden ennätyksellisen suurena määrä.

Tänä vuonna IAB Finland painottaa toiminnassaan erityisesti markkinoinnin tuloksellisuutta, digimarkkinoinnin osaamisen kasvattamista sekä markkinan tukemista mainosteknologioiden sekä mittaamisen uusissa ratkaisuissa. Painopisteinä ovat ROI, osaaminen ja data.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa