Toimistot

Kati Launiaisesta Asennemedian operatiivinen johtaja

Asennemedian toimitusjohtaja Ulla Vartiainen keskittyy jatkossa myyntiin ja vaikuttajaverkoston kehittämiseen.
Kuva:
Niklas Salonen
Kati Launiaisesta Asennemedian operatiivinen johtaja

Kati Launiainen on palkattu vaikuttajamarkkinointiin erikoistuneen mediayhtiön Asennemedian operatiiviseksi johtajaksi. Launiainen ottaa johdettavakseen Asennemedian työntekijät.

Launiainen on tuttu muun muassa MTV:n tv-tuotannoista. Hän on työskennellyt myös Sanomalla.

– On mahtavaa tulla mukaan Asennemedian porukkaan ja päästä johtamaan valmiiksi hyvämaineista ja innokasta työyhteisöä. Näen erittäin hyvän synergiaedun siinä, että yhdistämme nyt Asennemedian kanssa jo loistavasti toimivan ja kasvussa olevan vaikuttajamarkkinoinnin sekä pitkän kokemukseni suomalaisen laadukkaan viihteen tekemisestä, Launiainen kertoo Asennemedian tiedotteessa.

– Viihteen tekemiseen tarvitaan paitsi todella hyviä ja ajassa kiinni olevia ideoita myös alan kirkkaimpia tähtiä. Näissä molemmissa vaikuttajat ovat isossa roolissa: me luomme yhdessä uuden viihteen tekemisen muodon, jossa käytetään perinteisen viihteen tekemisen parhaat puolet ja vaikuttaja-alan parhaat puolet.

Asennemedian vaikuttajiin kuuluvat muun muassa Sara Parikka ja Hanna Sumari. Vuonna 2015 perustetun yrityksen vuoden 2019 liikevaihto oli 1,9 miljoonaa euroa.

Lähde: Asennemedian tiedote

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa