Toimistot

Jyrki Poutanen tuomaroimaan One Show -kilpailuun

TBWA\Helsingin vastaava luova johtaja tuomaroi töitä Sustainable Development Pencil -sarjassa.
Kuva:
Fanny Haga/TBWA\Helsinki
Jyrki Poutanen tuomaroimaan One Show -kilpailuun

TBWA\Helsingin vastaava luova johtaja Jyrki Poutanen on valittu mukaan kansainväliseen mainosalan, designin ja digimarkkinoinnin kilpailun One Show’n tuomaristoon. Liki 400 henkilön tuomaristo julkaistiin tiistaina.

Poutanen tuomaroi Sustainable Development Pencil -sarjassa, jossa arvostellaan kestävään kehitykseen liittyviä töitä.

Poutanen on suomalaisen markkinoinnin kirkkainta eliittiä, ja hän nauttii myös suuresta kansainvälisestä arvostuksesta. Aiemmin tänä vuonna hänet valittiin Adweekin maailman 100 luovimman henkilön joukkoon.

Monet Poutasen johtamat työt ovat niittäneet menestystä kotimaisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Viime vuosina menestyksestä ovat nauttineet muun muassa Burger Kingille tehty Love Conquers All, Fortum Vipu, Tietoevrylle sekä Lasten ja nuorten säätiölle tehty The Polite Type ja Helsingin Sanomille tehty The Land of Free Press.

Lue myös:

Jyrki Poutanen sai upean kansainvälisen tunnustuksen: TBWA\Helsingin luova konkari pääsi mukaan Adweekin maailman 100 luovimman henkilön listaukseen

Jyrki Poutanen pohtii, kuinka suomalaisesta markkinoinnista tehdään vientituote – “Pitää ottaa agendaksi täydellinen asennemuutos”

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa