Toimistot

Jukka Pelkosesta Factor Novan kaupallinen johtaja

6.9.2023 14:36
Mikko Perttunen
Pelkonen siirtyy Factor Novalle Mediateko Oy:stä.

Jukka Pelkonen on nimetty tapahtumatoimisto Factor Nova Oy:n kaupalliseksi johtajaksi 28. elokuuta alkaen. Hän siirtyy yhtiöön Mediateko Oy:stä, jossa Pelkonen kaupallisena johtajana vastasi ulkomainonnan liiketoiminnasta.

Pelkosella on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä eri medioiden parista muun muassa Finnkinosta, Clear Channelilta, Radio NRJ Finlandilta, sekä FMCG toimialalta esimerkiksi Moilas Oy:n, Coca-Colan ja Alfmix Oy:n parista.

Pelkonen ottaa tehtävässään vastuulleen Factor Novan kaupallisen liiketoiminnan. Kotimarkkinoiden lisäksi yritys toimii myös kansainvälisesti.

– Jukka tuo mukanaan laajan kokemuksen ja osaamisen niin myynnin kuin markkinoinninkin saralta. Jukan tulo tarjoaa meille uudenlaisia ja innostavia mahdollisuuksia vauhdittaa asiakaslähtöistä palvelukehitystämme, sanoo Factor Novan operatiivisista toiminnoista ja kehityksestä vastaava johtaja Katja von Alfthan tiedotteessa.

Vuonna 2004 perustettu Factor Nova on tapahtuma-alan asiantuntijatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa kokemuksellista tapahtumamarkkinointia suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yhteisöille. Se luo tapahtumia, yhtiökokouksia, seminaareja, vuosijuhlia, messuja, kuluttajakohtaamisia ja muita kokemuksellisia projekteja vuositasolla yli 300. Factor Novan asiakkaita ovat muun muassa Google, CGI, Dell, ABB, Telia, Tikkurila, Kesko ja Sitra.

Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli raskaiden koronavuosien jälkeen noin 10 miljoonaa euroa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)