Hintaopas
Brändit

Jimm’s PC-Store äänestettiin vuoden parhaaksi kaupaksi – ”Haluamme olla saavutettavissa siellä missä asiakkaammekin ovat”

14.12.2021 11:20
Minna Lehto
Hintaoppaan Vuoden paras kauppa 2021 -äänestyksessä valittiin pääpalkinnon lisäksi voittajat kuudesta eri kategoriasta. Toiseksi parhaiten kilpailussa menestyi Verkkokauppa.com.

Hintavertailupalvelu Hintaopas järjesti marraskuussa Vuoden paras kauppa 2021 -kilpailun, jossa kuluttajat saivat äänestää suosikkikauppojaan jättämällä arvosteluja. Kilpailussa äänestettiin parhaan asiakaskokemuksen tarjonneita kauppoja.

Voittajaksi valittiin toista vuotta peräkkäin turkulainen tietotekniikkaan ja viihde-elektroniikkaan erikoistunut Jimm’s PC-Store. Kauppa sai suurimman äänimäärän ja parhaan arvosanojen keskiarvon.

– Uskon, että erottautumistekijöitämme ovat vahva yhteinen tekeminen asiakaskokemuksen parantamiseksi joka osa-alueella. Oma asiakaspalvelumme palvelee 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Pyrimme myös jakamaan henkilökunnaltamme löytyvää osaamista tietona asiakkaillemme. Lisäksi olemme aktiivisesti läsnä sosiaalisessa mediassa sekä tapahtumissa niiltä osin kuin niitä on ollut mahdollista järjestää. Haluamme olla saavutettavissa siellä missä asiakkaammekin ovat, Jimm´s PC-Storen toimitusjohtaja Veli Nietula (kuvassa) kertoo Hintaoppaan tiedotteessa.

Pääpalkinnon lisäksi voittajat valittiin kuudessa eri sarjassa. Jimm’s sai päävoiton lisäksi ykkössijat sarjoissa pelit ja konsolit sekä tietokoneet ja puhelimet. Verkkokauppa.com taas voitti sarjat lastentarvikkeet ja lelut sekä audio, kuva ja valokuvaus. Kauneus ja asusteet -sarjan voitti Cocopanda ja koti-sarjan voitti Staypro.

– Arvosteluista nousivat selkeästi esiin tietyt tekijät, joita kuluttajat arvostavat, ja joiden merkitys on noussut entisestään pandemia-ajan ja verkkokaupan kasvun myötä. Avainasemassa hyvän asiakaskokemuksen rakentamisessa olivat tuotteiden nopea toimitus, verkkokaupan käytön helppous ja toimivuus sekä laaja valikoima. Jimm’s PC-Storella on paljon luottoasiakkaita, jotka ovat olleet mukana matkassa jo vuosia. Jimm’s on vakuuttanut asiakkaansa ennen kaikkea asiantuntevalla palvelulla, hyvällä tuotetuntemuksella, sujuvalla chat-ominaisuudella, nopeilla toimituksilla sekä kohtuullisilla hinnoilla, Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett kertoo.

Hintaopas kokoaa yli tuhannen suomalaisen verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot yhteen. Kilpailun äänestysaika oli 1.–30.11.2021. Kaikki kilpailuaikana lähetetyt kauppa-arvostelut laskettiin mukaan, ja voittaja valittiin sekä arvosteluiden määrän että arvosanojen keskiarvon perusteella.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)