Kuvaaja:
ProCom
Toimistot

Jarno Forssell hyppää Pohjoisranta BCW:stä ProComin toimitusjohtajaksi

19.5.2022 10:25
Toni Rajamäki
Forssell korvaa Elina Melginin, jonka lähdöstä on kerrottu jo aiemmin.

Viestinnän ammattilaisia edustavan ProCom ry:n hallitus on löytänyt järjestölle uuden toimitusjohtajan. Paikan sai Jarno Forssell, jolta löytyy mittava ja ansiokas ura viestinnän parista. Forssell aloittaa työnsä 8. elokuuta.

Hän korvaa 17 vuotta tehtävässä toimineen Elina Melginin, joka jatkaa työuraansa muun muassa T-Median vanhempana neuvonantajana ja akateemisissa tehtävissä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Forssell tulee uuteen tehtäväänsä viestintätoimisto Pohjoisranta BCW:stä, jossa hän työskenteli kymmenen vuotta johtavana konsulttina. Aiemmin hän on toiminut viestintäalan yrittäjänä ja toimittajana, muun muassa Suomen Kuvalehden toimituspäällikkönä ja Ylioppilaslehden päätoimittajana. Forssell on myös toiminut ProComin luottamustehtävissä hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana. 

– ProCom tekee arvokasta työtä ja on vakiinnuttanut paikkansa viestintäalan tärkeimpänä järjestönä. Koen olevani etuoikeutettu päästessäni jatkamaan työtäni roolissa, jossa voin hyödyntää kaikkea tähän asti oppimaani viestinnän ammattilaisten ja koko viestintäalan hyväksi. Tavoitteenani on lisätä ymmärrystä viestinnän vaikuttavuudesta ja merkityksestä yritysten ja organisaatioiden menestymisessä, Forssell sanoo tiedotteessa.

– On hienoa saada Jarno luotsaamaan ja kehittämään ProComia edelleen. Yhteisenä tavoitteenamme on luoda Suomeen maailman vastuullisinta viestintäkulttuuria, kehittää koko alaa ja tuoda viestintäalalle näkyvyyttä. Suuri kiitos Elinalle huikeasta työstä ja lämpimästi tervetuloa Jarno, sanoo puolestaan ProComin hallituksen puheenjohtaja Maria Mroue.