Toimistot

Jani Leppänen jää pois Routa Markkinoinnista – Teea Björklundista toimiston uusi vetäjä

Björklund siirtyy taloon Avidlylta. Hän aloittaa tehtävässään lokakuun alussa.
Kuva:
Sanoma
Jani Leppänen jää pois Routa Markkinoinnista – Teea Björklundista toimiston uusi vetäjä

Sanoman omistama Routa Markkinointi siirtyy Teean Björklundin alaisuuteen. Samalla toimiston perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jani Leppänen jää pois yhtiön toiminnasta. Sanoma tiedotti muutoksesta tiistaina.

Björklund aloittaa toimitusjohtajana 1. lokakuuta. Hän siirtyy taloon Avidlylta operatiivisen johtajan paikalta.

– On hienoa liittyä mukaan Roudan kasvutarinaan. Astun isoihin saappaisiin, mutta onneksi tukena on upea työyhteisö ja ammattilaiset niin Roudalla kuin Sanomalla. Olen iloinen, että pääsen jatkamaan työtä pienten ja keskisuurten yritysten kasvun tukemiseksi ympäri Suomen, Björklund sanoo Sanoman tiedotteessa.

Vuonna 2012 perustettu Routa Markkinointi Oy on kasvanut jo liki 20 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittäväksi yritykseksi.

– Routa on kasvanut joka vuosi, kuten myös koronavuonna 2020, ja tällä polulla aiomme jatkaa. On hienoa, että saimme niin asiakkaiden kuin työntekijöiden pitämän kokeneen huippuammattilaisen vetämään meille strategisesti tärkeää SME-liiketoimintaa. Samalla haluan kiittää Jania upean yrityksen, upean työyhteisön ja upean kasvutarinan rakentamisesta, sanoo Sanoma B2B:n kaupallinen johtaja Tuomas Airisto.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa