Toimistot

Isoissa tehtävissä toiminut Ulla Paajanen aloittaa Kreabin ESG- ja sijoittajaviestinnästä vastaavana johtajana

Paajaselta löytyy yli 30 vuoden kokemus pörssiyhtiöiden talous- ja sijoittajaviestinnästä.
Kuva:
Kreab
Isoissa tehtävissä toiminut Ulla Paajanen aloittaa Kreabin ESG- ja sijoittajaviestinnästä vastaavana johtajana

Viestintätoimisto Kreab on palkannut riveihinsä Ulla Paajasen, joka aloittaa yhtiössä  ESG- ja sijoittajaviestinnästä vastaavana johtajana.

Paajanen on toiminut urallaan isoissa pesteissä. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus pörssiyhtiöiden talous- ja sijoittajaviestinnästä, vastuullisuus- ja ESG-teemoista sekä viestinnän johtamisesta. 

Paajanen toimi viimeksi Stora Enson sijoittajasuhdejohtajana vuodesta 2009, ja oli sitä ennen yhtiön pörssiviestinnästä vastaava johtaja. Ennen Stora Ensoa hän työskenteli sijoittajasuhde- ja viestintäjohtajana pörssilistatussa ohjelmistoyhtiössä Aldata Solutionissa. Paajanen oli myös kolme vuotta yhdysvaltalaisen SASB:n (Sustainability Accounting Standards Board) Advisory Groupin jäsen.

– Ulla on yksi Suomen kokeneimmista sijoittajaviestinnän ja ESG:n ammattilaisista, ja olemme onnekkaita saadessamme hänet osaksi Kreabin tiimiä. On arvokasta saada Ullan kansainvälisen tason osaaminen laajemmin suomalaisten yritysten käyttöön, hehkuttaa Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner.

– On ilo liittyä kokeneeseen tiimiin ja tuoda osaamista Kreabin asiakkaiden käyttöön. Olen toiminut pitkään metsäteollisuudessa sijoittajaviestintä- ja ESG-tehtävissä ja kasvattanut ainutlaatuista kokemusta kiehtovassa toimintaympäristössä. Nyt haluan jakaa tätä osaamista laajemmin, sanoo Paajanen.

Kreab on vuonna 1970 perustettu kansainvälinen viestintätoimisto, jolla on toimistot 25 maassa. Toimiston erikoisosaamiseen kuuluvat talous-, yritys- ja vaikuttajaviestinnän strategiset hankkeet.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa