Toimistot

Iina Huusko siirtyy Insaitille kehittämään maksettua mainontaa ja asiakkaiden yhteistyömalleja

”Huikeaa päästä tekemään päivittäin töitä suoraan luovan puolen kanssa.”
Kuva:
Viljami Pelli / Insait
Iina Huusko siirtyy Insaitille kehittämään maksettua mainontaa ja asiakkaiden yhteistyömalleja

Maksetun mainonnan asiantuntija Iina Huusko siirtyi elokuussa Insaitille Toinen PHD:ltä kehittämään maksettua mainontaa ja asiakkaiden yhteistyömalleja tittelillä Senior Paid Social Media Specialist.

Huuskolla on useamman vuoden kokemus mainos- ja mediatoimistopuolelta. Viime vuosien aikana hän on työskennellyt Suomen suurimpien mainostajien, kuten Elisan ja VR:n kanssa kehittäen ja toteuttaen maksettua mainontaa erityisesti sosiaalisen median kanavissa.

Insaitilla Huusko tulee työskentelemään pääasiassa suurempien jatkuvien asiakkuuksien, kuten Hartwallin ja Anora Group Oyj:n omistamien yritysten kuten Wineworld Finlandin sekä Vinum Importin maksetun mainonnan strategian ja toteutuksen parissa.

– Huikeaa päästä tekemään päivittäin töitä suoraan luovan puolen kanssa. Kun maksettua mainontaa ja luovaa toteutusta tehdään sekä optimoidaan tiimissä, jossa yhdistyy monipuolinen osaaminen, saadaan asiakkaille aikaan parhaita mahdollisia tuloksia. Meidän tekemisessämme luovan, maksetun mainonnan ja datan yhteispeli toimii päivittäin, Huusko korostaa tiedotteessa.

Huusko tulee myös kehittämään maksetun mainonnan yhteistyömalleja asiakkuuksissa, mikä on hänelle tuttua jo aikaisemmista tehtävistään.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa