Honor
Luovuus

Honor laittoi tekoälyn tutkimaan suomalaisten vaikuttajien someprofiileja – lopputulemana syntyi personoidut taidekuoret puhelimiin

15.9.2022 12:15
Toni Rajamäki
Teknologiabrändi sanoo puhelimen kuvastavan käyttäjäänsä ja päätti siksi tehdä jotain, jota ei ole ennen nähty.

Honor on tuonut luovalla tavalla esiin uutta N-sarjansa älupuhelinta, Honor 70:ää. Teknologiabrändi nimittäin päätti laittaa Suomen-kampanjassaan tekoälyn luomaan jotain, jolla puhelimen käyttäjä pystyy tuomaan persoonansa esiin ja erottumaan muista.

Honor valitsi kampanjaansa vaikuttajia, jotka saivat itselleen Honor 70:ään tekoälyn luomat personoidut taidekuoret. Tekoäly loi kuoret sekunneissa analysoimalla vaikuttajien someprofiileja.

– Honor uskoo, että puhelin ei ole vain teknologinen työkalu vaan myös tärkeä osa tyyliä samalla tavoin kuin vaatteet, korut tai kampaus. Harvoin puhelin kuitenkin nähdään persoonaa ilmaisevana asusteena. Niinpä yhtiö päätti tehdä jotain, jota ei ole aikaisemmin nähty, tiedotteessa sanotaan.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Honor Suomen markkinointijohtaja Suvi Surenkin sanoo, että yhtiö halusi yhdistää teknologian ja designin erityisellä tavalla.

– Markkinoilla olevat puhelimet näyttävät brändistä riippumatta lopulta hyvin samanlaisilta esimerkiksi värimaailman suhteen. Pohdimme, miten puhelin voisi kuvastaa täydellisesti henkilön tyyliä ja elämäntapaa. Ratkaisu löytyi analysoimalla käyttäjän some-profiilia ja kiteyttämällä se yhdeksi ainutlaatuiseksi taidekuvaksi. Tekoälyn avulla tämä oli mahdollista, Surenkin kertoo.

Taidekuoria tehtiin lukuisille suomalaisille vaikuttajille. Mukana olivat muun muassa Johannes Mollberg, Netta Oikkonen ja Inna Tähtinen.

@goals.johannes Mainos yrityksen @Honor Finland  kanssa. Uusi HONOR70 on niin tyylikäs, että ei tarvii mitään haasteita 😆 #honorfinland  #HONOR70  #honorteehetkestäomasi ♬ alkuperäinen ääni - goals.johannes
@nettaeleonoora Mainos @honorfinland ⚡️ Tää HONOR 70 on ihanan kevyt ja tässä on hyvä akun kesto! Ja toi takakannen glitteri on nii nätti!😍😮‍💨 #HONORFinland #HONOR70 #HONORTeeHetkestäOmasi ♬ Aesthetic - Tollan Kim