Kuvaaja:
Bob the Robot
Toimistot

Hertta Granroth vahvistaa Bob the Robotin asiakkuusjohtoa ja johtoryhmää

17.6.2022 8:35
Toni Rajamäki
Bobin uusi Senior Client Lead ja Head of New Business on viimeksi työskennellyt Sherpassa.

Mainostoimisto Bob the Robot on vahvistanut rivejään Hertta Granrothilla, toimisto tiedottaa. Granrothista tuli Bobin uusi Senior Client Lead ja Head of New Business. Lisäksi hänestä tehtiin johtoryhmän jäsen.

Markkinointiviestinnän monitaiturin edellisiä työnantajia ovat muun muassa N2, Dynamo&Son, A-lehdet ja viimeisimpänä Sherpa, jossa hän toimi liiketoimintajohtajana ja vastasi myös luovan tuotteen kehittämisestä yhdessä luovan johdon kanssa. Hänen kädenjälkensä on viime vuosina näkynyt muun muassa Syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräyksen kampanjoissa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Granroth vastaa Bobilla uusasiakashankinnan kehittämisestä.

– Granroth on arvostettu osaaja Suomen markkinointiviestinnän kentällä, ja hänellä on vahva kokemus markkinointiviestinnän kokonaisuuksien sekä designhankkeiden johtamisesta, brändien ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä median ja sisältöjen kaupallistamisesta. Paitsi että Hertta on alan raudanluja osaaja, on hänen persoonansa myös oiva lisäys perheeseemme, Bobin toimitusjohtaja Miska Rajasuo kertoo tiedotteessa.

Granrothille yhtenä avaintekijänä oli muun muassa toimiston kansainvälisyys. Bob the Robot liittyi aiemmin tänä vuonna osaksi pohjoismaista North Alliance -verkostoa.

– Olen aina ollut erityisen vaikuttunut Bobin positiivisesta ja rohkeasta tekemisen meiningistä sekä tavasta katsoa maailmaa, ja siksi on mahtavaa liittyä juuri tähän joukkoon. On kiinnostavaa nähdä, mitä kansainvälistyminen ja liittyminen North Allianceen tuo mukanaan, ja en malta odottaa, että pääsen kirjoittamaan Bobin seuraavaa lukua yhdessä huippuosaajien kanssa, Granroth hehkuttaa.