Brändit

“Google ei ole Hesburgerin virallinen kanava” – Pikaruokaketju vahvistaa, että kaikki ravintolat Venäjällä suljetaan suunnitellusti

Hesburger on saanut rapaa niskaansa, koska yhtiön Venäjän-ravintolat näyttävät yhä olevan auki. Todellisuudessa valtaosa yhtiön omista ravintoloista on jo suljettu.
Kuva:
Hesburger
“Google ei ole Hesburgerin virallinen kanava” – Pikaruokaketju vahvistaa, että kaikki ravintolat Venäjällä suljetaan suunnitellusti

Pikaruokaketju Hesburger pitää yhä kiinni suunnitelmastaan, jonka mukaan kaikki Venäjällä ja Valko-Venäjällä toimivat yhtiön omat ravintolat suljetaan huhtikuun aikana eli tällä viikolla.

Hesburger vahvisti asian tiedotteessaan.

Hesburger joutui kertomaan suunnitelmansa pitävyydestä, sillä yhtiö on joutunut someyleisön hampaisiin. Hesburger on poistanut sovelluksestaan kaikki Venäjällä ja Valko-Venäjällä toimivat ravintolansa, mutta esimerkiksi Googlen tietojen mukaan ravintolat ovat yhä auki. Hesburger kuitenkin kertoo, että valtaosa yhtiön omista ravintoloista on jo suljettu. Tiedotteessa todetaan myös, että “Google ei ole Hesburgerin virallinen kanava”.

– Olemme ilmoittaneet ravintoloiden sulkemisesta Googlelle. Toivomme, että myös Googlen ravintoloiden tiedot päivitetään ajanmukaiseksi mahdollisimman nopeasti, Hesburgerin toimitusjohtaja Kari Salmela sanoo.

Hesburgerilla on Venäjällä puolet omia ravintoloita ja puolet itsenäisten yrittäjien ravintoloita. Vuokrasopimukset puretaan Hesburgerin omista liikepaikoista. Paikallisille itsenäisille yrittäjille on lähetetty aikaisemmin purkuilmoitus, jossa heille on ilmoitettu, että Hesburger-tavaramerkin käyttö pitää lopettaa välittömästi. Hesburger ei omista yrittäjäravintoloiden liiketiloja, vaan pelkästään Hesburger-tavaramerkin. 

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa