Brändit

Foodora avaa Helsingin keskustaan oman pop up -ravintolan

Yritys haluaa kokeilla, kuinka fyysinen ravintola voi toimia ilman omia keittiötiloja.
Kuva:
Unsplash/Kai Pilger
Foodora avaa Helsingin keskustaan oman pop up -ravintolan

Ruoan tilaus- ja toimituspalvelu Foodora avaa ensimmäisen oman ravintolansa Helsingin keskustaan 14. syyskuuta, yhtiö tiedottaa. Dora Esplanadi -niminen pop up -ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa Esplanadin puistossa. Kokeilu kestää viisi päivää.

Ravintolaan voi tilata tuotteita valituista kumppaniravintoloista. Tuotteet valmistetaan kumppaniravintoloissa, joista ne kuljetetaan Foodoran ravintolaan. Idea oman ravintolan perustamiseen syntyi kumppanravintoloilta. Ideana on kokeilla, kuinka fyysinen ravintola voi toimia ilman omia keittiötiloja.

– Kumppanimme ovat toivoneet valtavirrasta poikkeavaa ja mieleenpainuvaa tapaa tuoda ravintoloita esille Helsingin katukuvassa. Kulunut vuosi on ollut ravintola- ja tapahtuma-alalle erittäin vaikea, ja me halusimme kokeilla aivan uudenlaista tapaa kokea ravintolaelämys Helsingin paraatipaikalla, avaa Foodora Suomen toimitusjohtaja Joonas Kuronen tiedotteessa.

Kumppaniravintoloina Dorassa toimivat Helsingin keskustassa sijaitsevat Pontus, Finland Caviar, Chicken Joint, Same Same but Different, Lie Mi ja Story.

Ravintolan suunnittelussa ja toteutuksessa on ollut mukana markkinointitoimisto DEF Agency.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa