Miltton
Toimistot

Flickrin perustajiin kuuluva Caterina Fake vahvistamaan Milttonin hallitusta

10.11.2021 10:35
Minna Lehto
Faken osaamisen odotetaan tuovan arvokasta näkökulmaa Milttonin kansainvälistymiselle.

Yhdysvaltalainen sijoittaja Caterina Fake aloittaa tässä kuussa Miltton Groupin hallituksen jäsenenä. Fakella on vaikuttava historia yhtenä Flickrin, Yes VC:n ja Hunchin perustajista. Hän on myös toiminut Etsyn puheenjohtajana. Vuonna 2006 Fake jopa listattiin Time-lehden 100 vaikutusvaltaisimman listalle roolistaan Flickrin luomisessa. Nyt hän muun muassa juontaa podcastia teknologian vaikutuksista ihmiskuntaan.

– Milttonin matka ja tulevaisuuden tavoitteet ovat vakuuttavia. Yrityksellä on ainutlaatuinen kyky yhdistää osaamista liiketoiminnan, kulttuurin ja yhteiskunnan eri osa-alueilta, ja siten auttaa yrityksiä navigoimaan ja onnistumaan yhä monimutkaisemmassa ja muuttuvassa maailmassa. Milttonin rakentamalla pohjoismaisella organisaatiolla on valtavasti kansainvälistä potentiaalia. Olen innoissani tästä mahdollisuudesta, joka antaa minulle uuden portin Pohjoismaihin, sekä luo mahdollisuuksia tuoda tuoretta pohjoismaista ajattelua muulle maailmalle, Fake kommentoi.

Faken laaja kokemus startup-yrittäjänä ja sijoittana sekä hänen juurensa Silicon Valleyssa tuovat osaamista ja arvokasta näkökulmaa Milttonin kasvulle ja kansainvälistymiselle.

– Olemme innoissamme saadessamme Caterinan mukaan Milttonin hallitukseen. Hänen ainutlaatuinen uransa, laaja yhteiskunnallinen osallisuus ja vaikuttava kokemus sijoittajana ja yrittäjänä puhuvat puolestaan. Olemme erityisen iloisia että saamme käyttöömme hänen näkemyksensä ja verkostot globaalissa startup-, sijoittaja- ja teknologiaekosysteemissä, sanoo Miltton Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Mathias Järnström.

Caterina Fake on lisäksi Sundance Film Instituten ja Lifeline SPAC:n hallituksen jäsen.

Aiemmin tänä kesänä myös Helsingin entinen pormestari Jan Vapaavuori liittyi mukaan Jorma Ollilan johtamaan Milttonin hallitukseen.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)