Kevin Bhagat / Unsplash
Digitaalisuus

Finnish Web Awards palkitsi Suomen parhaat verkkosivujen suunnittelijat: Jaajo Linnonmaan sivustolle pääpalkinto

17.2.2023 8:00
Satu Hurme
Tampereen kaupungin sivusto palkittiin kolmella palkinnolla.

Suomalaisten verkkosivujen parhaimmistoa palkittiin viidennessä vuosittaisessa Finnish Web Awardsissa. Kilpailun pääpalkinnon voitti Jaajo Linnonmaan sivusto jaajo.fi. Sivuston on suunnitellut Tagomo Digital.

– Jaajo.fi on loistoesimerkki onnistuneesta henkilöbrändin sivusta. Se on maanläheinen ja ilahduttaa vierailijaa, mutta samaan aikaan keskittyy johdonmukaisesti liiketoimintaan ja tarjoaa kontaktikanavan. Kaikki sivuston toiminnalliset ja viestinnälliset elementit ovat hyvässä tasapainossa, sanoo tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Tampereen kaupungin ja Helsingin päärautatieaseman sivustot palkittiin kultaisilla Finnish Web Awards -palkinnoilla. Tampereen kaupungin palveluita esittelevän tampere.fi-sivuston on suunnitellut Exove. Helsingin päärautatieaseman palveluihin keskittynyt paarautatieasema.fi-sivuston VR Groupille toteutti Impact Agency Fabrik.

Kultaisen palkinnon lisäksi tampere.fi palkittiin parhaan käyttöliittymän suunnitelusta ja parhaasta teknisestä toteutuksesta. 

Kilpailun finalistit valittiin yleisöäänestyksen perusteella, ja tuomaristo valitsi finalisteista voittajat. Turvallisuus, laatu ja luotettavuus olivat kriteereinä voittajien valinnassa. Näitä ominaisuuksia arvioitiiin sertifiointialgoritmin avulla.

Kaikki vuoden 2022 Finnish Web Awards -voittajat:

Grand Prix: jaajo.fi

Gold: tampere.fi ja paarautatieasema.fi

Silver: solarfoods.fi ja mannagroup.fi

Bronze: kkv.fi ja muurla.fi

Paras UI-design: tampere.fi

Paras kuvitus: nudamag.fi

Paras tekninen toteutus: tampere.fi