Metsä Tissue
Toimistot

Dagmar ryhtyy koordinoimaan Metsä Tissuen kansainvälistä mediatoimistokumppanien verkostoa

25.1.2022 9:30
Toni Rajamäki
Metsä Tissuen brändeihin kuuluvat muun muassa Lambi ja Serla.

Koti- ja suurtalouksien pehmopapereiden toimittaja, Metsä Groupiin kuuluva Metsä Tissue on valinnut kansainväliseksi mediatoimistokumppanikseen Publicis Median. Yhteistyön myötä mediatoimistokumppanien verkostoa alkaa johtaa markkinointitoimisto Dagmar.

Metsä Tissuen brändejä ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Uuden mediatoimistokumppanin avulla suomalaisyhtiö yrittää tukevoittaa asemaansa ulkomailla.

– Tavoitteenamme mediatoimistokilpailutuksessa oli löytää kansainvälinen mediatoimistokumppani, joka voisi kehittää kuluttajabrändiemme näkyvyyttä ja tukea brändiuudistusta kaikilla päämarkkinoillamme. Halusimme löytää pitkäaikaisen strategisen partnerin tukemaan Metsä Tissuen strategiaa ja kaupallisia tavoitteita, kertoo Metsä Tissuen Marketing Manager Eveliina Saarentola tiedotteessa.



Dagmarin vetämään yhteistyöverkostoon kuuluu toimistoja kahdeksalta markkinalta.

– Perusteellisen kilpailutusprosessimme tuloksena uskomme, että paras mediatoimistokumppani Metsä Tissuen tarpeisiin on Publicis Median verkosto, jota Dagmar johtaa Suomesta käsin. Heidän tarjoamassaan yhdistyy vahva strateginen osaaminen syvään paikallisten mediamarkkinoiden tuntemukseen. Arvostamme myös heidän korkeatasoisia esityksiään kilpailutusprosessin aikana sekä yhtenäisiä toimintatapoja ja työkaluja kaikilla markkinoilla. Tärkeitä ovat tietenkin myös tosi ammattitaitoiset tiimit niin paikallistasolla kuin Dagmarilla verkostoa johtavan toimiston roolissa, Saarentola jatkaa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)