Bob the Robot
Toimistot

Bobivisassa voi nyt veikata Effie-voittajia

2.2.2023 11:37
Mikko Perttunen
Leikkimielisen kilpailun toivotaan nostattavan hyvää henkeä alalla.

Mainostoimisto Bob the Robotin viime vuonna lanseeraamassa Bobivisassa voi seuraavaksi veikata Effie-palkinnon saajia.

Jo viime vuonna kilpailijat pääsivät veikkaamaan Grand One -kilpailun voittajia ja myöhemmin myös Vuoden Huiput -menestyjiä.

Tänä vuonna Bobivisassa veikataan kolmen eri kilpailun voittajia. Kisailu on jo käynnistynyt Effie -kilpailun merkeissä. Osallistujat voivat äänestää jokaisessa sarjassa voittajasuosikkiaan ehdolle päässeiden töiden joukosta.

"Mainoskilpailut tulevat jälleen puhuttamaan erityisesti alan sisällä."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Bobivisoihin osallistui viime vuonna satoja markkinointialan ammattilaisia, ja tänä vuonna osallistujia toivotaan vielä enemmän. Mainoskilpailut tulevat jälleen puhuttamaan erityisesti alan sisällä ja odotammekin innolla, että pääsemme näkemään vastaavatko suuren kansan näkemykset tuomareiden tuomioita, kertoo Bob the Robotin Ville Ohtonen.

Ohtonen on sitä mieltä, että markkinointialalla korostuu toisinaan turhankin paljon vastakkainasettelu, ja leikkimielisen kilpailun toivotaan sen sijaan nostattavan hyvää henkeä kilpakumppaneiden keskuudessa.

– Tervehenkinen kisailu pitää koko alamme kilpailukykyisenä ja kannustaa meitä kaikkia tekemään yhä parempia töitä tulevaisuudessa, Ohtonen toteaa.

Bobivisaan voi osallistua 9. helmikuuta kello 12.00 saakka.

Lue myös: Bob the Robot pelillistää mainoskilpailut – “Halusimme tuoda kisailuun lisäkerroksen jännitystä”