Toimistot

Avidlylla luovana johtajana työskennellyt Risto Etelämäki vaihtoi Drama Queenille suunnittelijaksi

Etelämäki ehti työskennellä Avidlylla yli 11 vuotta.
Kuva:
Risto Etelämäki
Avidlylla luovana johtajana työskennellyt Risto Etelämäki vaihtoi Drama Queenille suunnittelijaksi

Markkinointialalla ansioitunut Risto Etelämäki työskenteli aiemmin markkinoinnin palvelutoimisto Avidlylla luovana johtajana, mutta yli 11 vuotta kestänyt taival kansainvälisessä pörssiyrityksessä päättyi kuitenkin tänä vuonna, kun Etelämäki päätti tehdä rohkean urasiirron.

Etelämäki hyppäsi kesän alussa senior suunnittelijaksi markkinointiviestintätoimisto Drama Queen Communicationsille, joka on selvästi pienempi toimija kuin hänen entinen työnantajansa. 

Moni voisi ihmetellä Etelämäen urasiirtoa, mutta siirron syy on looginen: hän haluaa tehdä sitä, mistä hän eniten nauttii.

– En arvota uutta pestiäni heikommaksi kuin edellistä pestiäni. En näe asiaa niin. Uusi toimenkuvani on hieman erilainen kuin vanha, mutta loppujen lopuksi teen paljon samaa työtä kuin aiemminkin. Avidlylla olin kuitenkin kaiken aikaa suunnittelijana, vaikka olinkin viimeisen kolmen vuoden ajan myös luovana johtajana, Etelämäki avaa MarkkinointiUutisille.

– Suunnittelijan työ on aina ollut sellainen asia, jota haluan tehdä. Tämä on korostunut itselleni pandemian aikana. Luova työ on lähellä sydäntäni.

Siirtyminen pienempään toimistoon oli Etelämäelle helppo päätös, sillä oman kädenjäljen vaikutus suureen kuvaan näkyy aiempaa selkeämmin.

– Tietoisesti vaihdoin pienempään yritykseen, mutta Drama Queen ei ole kuitenkaan pieni, vaan mukavan kokoinen toimisto. Meiltä löytyy paljon muskelia. Meillä on esimerkiksi erinomainen toimisto Tukholmassa, mikä erottaa meidät monista muista saman kokoluokan toimistoista Suomessa, hän muistuttaa.

Avidlylla on kokonaisuudessaan yli 200 työntekijää, kun taas Drama Queenilla on noin 80.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa