Vanessa Forstén
Digitaalisuus

Avaus laajentuu Euroopassa: uusi toimisto avataan Italiaan

17.10.2022 9:45
Toni Rajamäki
Avauksella on tällä hetkellä toimistot neljässä maassa. Ensi vuonna luku kasvaa viiteen.

Data-ohjautuvaan myyntiin ja markkinointiin keskittynyt suomalainen kounsulttitoimisto Avaus jatkaa laajentumistaan Euroopassa. Avaus kertoi maanantaina, että yritys avaa ensi vuonna uuden toimiston Italiaan Milanoon.

Tällä hetkellä Avauksella on toimistot Helsingin lisäksi Tukholmassa, Gdanskissa ja Münchenissä.

Milanon-toimistoa alkaa vetää Piero Trivellato, joka siirtyy Avaukselle Telialta. Hän on toiminut Telialla tittelillä Head of Digital & Analytics sekä johtoryhmän jäsenenä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Avauksella nähdään paljon potentiaalia Italiassa, sillä pohjoismaiselle datan ja data-ohjautuvien työskentelymetodien asiantuntemukselle on maassa tarvetta.

– Italialaisilla organisaatioilla on paljon opittavaa pohjoismaisilta yrityksiltä markkinoinnin ja myynnin digitaalisesta transformaatiosta. Norjassa ja Ruotsissa viettämieni 10 vuoden aikana olen ollut etuoikeutettu päästessäni johtamaan useita asiakaslähtöisyyteen ja personointiin liittyviä muutoshankkeita. Pohjoismaiden digitaalisten edelläkävijöiden oppien hyödyntäminen on suuri voimavara italialaisyrityksille, jotka haluavat nopeuttaa digitaalista transformaatiotaan ja välttää toistamasta muiden tekemiä virheitä, kertoo Trivellato tiedotteessa.

– Olen erittäin iloinen voidessamme yhdistää Avauksella kehittämämme metodologian sekä Pieron henkilökohtaisen kokemuksen muutoksen johtamisesta, matkalla kohti datalähtöisyyttä myynnissä ja markkinoinnissa. Hyvät digitaaliset kyvykkyydet omaavilla yrityksillä on korkea automaatioaste, ja ne maksimoivat asiakaskuntansa potentiaalin kasvattamalla myyntiä kaikissa kanavissa. Yhdistetyn kokemuksemme ansiosta uskomme pystyvämme lyhentämään italialaisten yritysten muutosmatkaa vuosilla, sanoo puolestaan Avaus Groupin toimitusjohtaja Emma Storbacka.