Brändit

Applen iPhone 13 -mallisto julkaistiin – näin paljon uudet puhelimet maksavat

Uuden malliston puhelimissa nähdään melko pieniä muutoksia verrattuna iPhone 12 -puhelimiin.
Kuva:
Unsplash/Bangyu Wang
Applen iPhone 13 -mallisto julkaistiin – näin paljon uudet puhelimet maksavat

Applen odotettu lanseeraustilaisuus järjestettiin tiistaina Kaliforniassa. Yhtiö esitteli uuden iPhone 13 -mallistonsa sekä uuden älykellon, iPadin ja iPad Minin.

Yksi suurimmista mielenkiinnon kohteista oli puhelimien hinta. Tuotteiden ostamista harkitsevat asiakkaat saivat iloita, sillä hinnat eivät ole karanneet käsistä. Malliston halvimman puhelimen, iPhone 13 Minin hinnat alkavat 729 dollarista eli noin 617 eurosta, kun taas iPhone 13 -puhelimen hinnat alkavat 829 dollarista eli noin 702 eurosta.

Apple lanseerasi myös uudet Iphone 13 Pron sekä Iphone 13 Pro Maxin. Pron hinnat alkavat 999 dollarista eli noin 845 eurosta ja Pro Maxin hinnat 1099 dollarista eli noin 931 eurosta.

Tuotteet tulevat ennakkomyyntiin 17. syyskuuta eli tulevana perjantaina.

Uusi iPhone 13 ja sen "miniversio" eivät poikkea merkittävästi iPhone 12 -puhelimista. Uusissa puhelimissa on vanhempaa mallia pienempi näyttölovi, ja kamerat ovat sijoitettu pystysuunnan sijaan viistoon. Akun kestoajan sanotaan olevan aiempaa pitempi, ja kameraan on tullut uusia ominaisuuksia, kuten "Cinematic Mode", jonka myötä videon taustalle voi lisätä erilaisia taustakuvia.

Uuteen älykelloon, Apple Watch Series 7:ään on tuotu uusi design ja aiempaa suuremmat näytöt. Älykellojen hinnat alkavat 399 dollarista eli noin 338 eurosta. Myös iPad Minin designia on uudistettu ja näyttöä isonnettu. Minin hinnat alkavat 499 dollarista eli noin 399 eurosta. Uuteen iPadiin Apple on saanut aiempaa nopeamman Bionic-sirun. Hinnat alkavat 329 dollarista eli noin 278 eurosta.

Lähde: theverge.com

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa