Toimistot

Antti Lehtisestä Pohjoisranta BCW:n operatiivinen johtaja

Lehtinen on viimeksi työskennellyt viestintätoimisto Drumilla.
Kuva:
Pohjoisranta BCW
Antti Lehtisestä Pohjoisranta BCW:n operatiivinen johtaja

Viestintätoimisto Pohjoisranta BCW:n vahvuuteen on liittynyt Antti Lehtinen, josta tuli toimiston operatiivinen johtaja. Pohjoisranta tiedotti asiasta tiistaina.

Uudessa roolissaan Lehtinen keskittyy asiakkuuksien ja myynnin kehittämiseen, strategiseen ja luovaan suunnittelun sekä BCW:n kansainvälisen verkoston kehittämiseen ja hyödyntämiseen Suomessa.

Lehtisellä on monipuolinen tausta markkinoinnin ja viestinnän kentältä niin uutistoimituksista kuin mainos- ja viestintätoimistoista. Hän siirtyi Pohjoisrannalle toisesta maineikkaasta toimijasta, viestintätoimisto Drumista, jossa hän toimi luovana johtajana.

– Antti oli täydellinen valinta operatiiviseksi johtajaksi hänen monipuolisen taustansa ja laajan osaamisen vuoksi. Hänen kykynsä yhdistää strategisuus ja luovuus yhdessä kansainvälisen ajattelutavan kanssa tuo arvoa sekä asiakkaillemme että tiimillemme, kommentoi BCW Nordicin toimitusjohtaja Marta Karlqvist tiedotteessa.

Lehtinen kertoo vakuuttuneensa BCW:n osaamisesta, mielenkiintoisesta asiakasportfoliosta ja kansainvälisyydestä.

– Sillä on suuri merkitys, että projekteja tehdään merten yli oikeiden työkavereiden kanssa samoissa tiimeissä eikä vain yhteistyökumppanien kanssa. Kun tämän kansainvälisyyden yhdistää kovatasoiseen datan ja analytiikan ymmärrykseen, vahvaan Public Affairs -osaamiseen, luovaan suunnitteluun ja digitaalisuuteen, on kasassa tosi kova paketti, Lehtinen kiteyttää.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa