Toimistot

Antti Kiukas siirtyy Hasan-ryhmän kaupalliseksi johtajaksi Siili Solutionsilta

Ennen Siiliä Kiukas työskenteli pitkään Trainers’ Housella.
Kuva:
Hasan-ryhmä
Antti Kiukas siirtyy Hasan-ryhmän kaupalliseksi johtajaksi Siili Solutionsilta

Hasan-ryhmä on löytänyt itselleen kovan luokan kaupallisen johtajan, sillä yhtiö tiedottaa Antti Kiukkaan aloittavan pestissä kesäkuussa. Kiukas on kerännyt kannuksia suomalaisen liike-elämän huipulla jo vuosien ajan.

Kiukas vietti viimeiset kolme ja puoli vuotta teknologiayhtiö Siili Solutionsin Marketing Directorina. Ennen Siiliä hän toimi pitkään valmennus- ja konsulttiyhtiö Trainers’ Housella muun muassa markkinoinnin johdossa.

Kiukas sanoo, että Hasanissa hänet on vakuuttanut rohkeus.

– Jos haluaa auttaa ihmisiä olemaan rohkea, täytyy olla rohkea myös itse. Hasan & partnersin maine, nykytoimintaympäristöön istuva tarjooma ja kulttuuri vakuuttivat. Maailma on täynnä laadukkaita viestejä ja koukuttavia tarinoita, joista voi erottautua vain olemalla verokkejaan rohkeampi, ja ennen kaikkea tekemällä omille asiakkaille merkityksellisiä tekoja. Tähän kun lisätään yrityksen kiinnostava seuraavan kasvun vaihe ja työyhteisö, johon oikeasti tekee mieli kuulua, on paletti kutakuinkin kasassa, Kiukas kertoo.

– Tavoitteena on tehdä jatkossa entistä enemmän asiakkaiden eteen ja entistä paremmin. Yritykset eivät voi enää vain levätä laakereillaan – strategia täytyy elää todeksi. Konkreettisesti tämä tapahtuu asiakkaiden silmissä brändin kautta, hän lisää.

Kiukkaan tausta Siililtä on isoksi eduksi tehtävässä, sillä teknologia-ala ja luova ala ovat monessa mielessä lähellä toisiaan. 

– Tech-maailma ja luova maailma voivat edelleen oppia paljon toisistaan, ja tulevaisuudessa yhteistyö on entistä tärkeämpi sana. Työskentelytavat erilaisissa organisaatioissa ovat yllättävän samanlaisia, sillä molemmat pitävät sisällään yhteistyötä, luovuutta ja ongelmanratkaisua. Luovan työn ja tech-osaamisen tiivistyvä yhteistyö on kaiken keskiössä. Tällöin asiakkaalle päätyvä arvo vain kasvattaa kerrointaan.

Hasan-ryhmän toimitusjohtaja Simo Kajaste tietää, että Kiukkaan monipuolisesta taustasta on iso hyöty yhtiölle.

– Antin monipuolinen näkemys tulee olemaan tärkeässä roolissa asiakkaidemme liiketoimintojen haasteiden ratkaisussa. Hänen laaja-alainen osaaminen vastaa strategisiin tarpeisiimme, enkä malta odottaa, että pääsemme tekemään töitä yhdessä, Kajaste iloitsee.

Hasan-ryhmään kuuluvat luovat toimistot Hasan & partners ja Perfect Fools sekä asiakaskeskeisyyteen erikoistunut asiantuntijatoimisto Frankly partners.

Lue myös: Riku Vassinen kertoo, miksi hän jätti maailman arvostetuimpiin toimistoverkostoihin kuuluvan Ogilvyn ja hyppäsi Hasan & partnersin toimitusjohtajaksi

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa