Toimistot

Anna Abrahamssonista Måndagin toimitusjohtaja, Mirkku Kullbergistä hallituksen puheenjohtaja

Yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä ympäristö- ja ihmisoikeusteemoihin keskittynyt luova toimisto Måndag uudisti johtoaan.
Kuva:
Unsplash/Benjamin Child
Anna Abrahamssonista Måndagin toimitusjohtaja, Mirkku Kullbergistä hallituksen puheenjohtaja

Luova toimisto Måndag on uudistanut johtoaan. Toimisto kertoi tiistaina nimittäneensä toimitusjohtajakseen Anna Abrahamssonin ja hallituksensa puheenjohtajaksi Mirkku Kullbergin.

Yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä ympäristö- ja ihmisoikeusteemoihin keskittyneen toimiston johdossa jatkaa Arto Sivonen, joka on Måndagin perustaja ja luova johtaja.

Måndag haluaa uuden johtonsa kanssa uudistaa vallan rakenteita niin, että ne ryhmät, joita muutokset ja haasteet koskevat, tulevat integroiduiksi muutokseen.

– Måndagin tavoitteena on yhdistää sekä julkisen että yksityisen sektorin tekijät samalle puolelle, toimimaan jaetun missiomme puolesta. Mikään tekijöilleen ja ympäristölle tulosta tuottava muutos ei tapahdu yhdessä projektissa, ja siksi haluamme olla pitkäjänteisenä kumppanina koko muutosprosessissa strategiasta toimintaan ja koulutukseen, Abrahamsson sanoo tiedotteessa.

Sivonen luotsaa jatkossa Måndagin kansainvälistä kasvua kolmella mantereella. Tavoitteena on viedä suomalainen huipputason kestävän kehityksen strategiaosaaminen kehittyviin paikkoihin, jotka määrittävät vahvasti tulevaisuuden suuntaa.

– Uskon, että kestävä kehitys toteutuu vasta, kun se saadaan istutettua organisaatioiden rakenteisiin saakka. Tavoitteenani on näyttää yritysmaailmalle, kuinka kokonaisvaltaisesti kestävästä ytimestä käsin saadaan selvästi parempia tuloksia aikaan kuin perinteisellä tehokkuusajattelulla. Yritysmaailma lähtee ajamaan tarvittavaa muutosta tosissaan vasta kun saadaan osoitettua, että se on myös kannattavin tapa toimia, Abrahamsson jatkaa.

– Måndag on pienenenä asiantuntijatoimijana pystynyt totettamaan merkittäviä, kansainvälisiä hankkeita sekä ottanut poikkeuksellisen vakuuttavasti haltuun sosiaalisen vastuun alueet. Ympärillämme tapahtuva yhteiskunnallinen murros sekä arvoympäristöjen muutokset yrityksissä ovat siirtämässä tekemistä vahvasti sidosryhmien tasoille. Tässä Måndag voi ottaa entistä vahvempaa roolia sekä olla rakentamassa asiakkaiden sekä toimijoiden kanssa kestävämpää, monikulttuurista vaikuttavuutta, lisää Kullberg.

Sekä Abrahamsson että Kullberg ovat kovia kiinnityksiä toimistolta. Abrahamsson on suurelle yleisölle tuttu muotialan kestävän kehityksen edelläkävijä Lovian toimitusjohtajana. Sittemmin hän on siirtynyt strategia- ja rahoitusasiantuntijaksi kasvuyrityksille yrityksensä Abracan kautta, jonka työkalut pohjautuvat luonnonlakeja mukailevaan ekosysteemiajatteluun. Kullberg puolestaan tunnetaan pitkäaikaisena Artekin toimitusjohtajana, kansainvälisenä designtoimialavaikuttajana, Kämp Collection Hotelsin brändijohtajana sekä Hotel St. Georgen luovana johtajana. Mirkku Kullberg palasi Suomeen keväällä 2020 Yhdysvalloista, ja on sen jälkeen johtanut Glasshouse Helsinkiä.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa